Régi bútorok új ruhában!

A bútordarabok és ezek kinézete nagyon fontos lehet berendezéskor, hiszen soha nem mindegy, hogy mit, hova, milyen szögben és milyen színben helyezünk el a lakásban. Arra is figyelni kell, hogy stílusban is oda illők legyenek, hiszen ha nagyon elüt a kettő, az nem mindig előnyös. A régi bútordarabok megtartása vagy kihajítása mindig fontos kérdés.

A régi bútordarabok egyediségéről sem kell megfeledkezni, hiszen sokszor felhasználhatók a felújított, modernebb lakások díszítő elemeiként. Elég ha lefestjük, rárajzolunk, vagy más díszítő elemeket is rábiggyesztünk. Sokszor már az is elég, ha valamit elfordítunk, egymásra rakunk vagy csak más funkciót adunk neki. Böngészgetve a budapesti lakások között rátaláltam néhány igazán szép bútordarabra, amiket a modern otthonokban a megszokottnál másképpen használnak fel. Ihletet szerezni ér!

Az alábbi II. kerületi ingatlan 5 éve teljes körű felújításon esett át, a képeket nézve ez nagyon meg is látszik. Különleges elemeket találni az otthonban, ilyen például a fotón látható utazóbőrönd, mint asztal, vagy az íróasztalt elkerítő rács, vagy a szánkó, amit virágtartónak használnak. Nagyon egyedi ötleteket figyelhetünk meg ebben a világos és tágas lakásban! Érdemes a lakás többi részéről is képeket nézni!

régi bútordarabok

Kincsesláda is nagyon jól mutat asztalként, főleg ha ilyen díszes és passzol a lakás többi berendezési kellékeihez. Ebben a Rózsadomb-Center közelében található lakásról is csak a stílus és az igényesség olvasható le. Elhelyezkedésének köszönhető, hogy csendes, zöld környezetről beszélhetünk. Belsőépítész segítségével zajlott a felújítás és átalakítás, meg kell mondanom megérte!

eladó ingatlanok

Csodás ötlet, hogy régimódi széket használnak fel virágtartónak. Nagyon jól mutat! Hasonló megoldásokat még találni a 2 szobás kégliben, főleg az égből lógó bicikli egy nagyon takarékos megoldás lehet. A kivételes kinézet mellett fontos, hogy közel van a Duna, a Vásárcsarnok, sétálóutcák, a metró,-és villamosmegállók is.

dizájnos otthon

A XII. kerület egyik legszebb részén található polgári stílusban épült lakás nagyon szép és hangulatos. A sarokban található hintaszék nagyon jól mutat, színében is találó, de a többi szekrény is hasonló stílusban látható. A társasház folyamatosan karbantartott, szép állapotú, és a lakóközösség láthatóan szereti a rendet, tisztaságot.

polgári stílus

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Az Építési és Közlekedési Minisztérium nem tett le arról, hogy megvonja a zöldrendszámot és annak minden kedvezményét a plug-in hibrid autóktól.

© 2024 (v2.202102)