Régi bútorok új ruhában!

A bútordarabok és ezek kinézete nagyon fontos lehet berendezéskor, hiszen soha nem mindegy, hogy mit, hova, milyen szögben és milyen színben helyezünk el a lakásban. Arra is figyelni kell, hogy stílusban is oda illők legyenek, hiszen ha nagyon elüt a kettő, az nem mindig előnyös. A régi bútordarabok megtartása vagy kihajítása mindig fontos kérdés.

A régi bútordarabok egyediségéről sem kell megfeledkezni, hiszen sokszor felhasználhatók a felújított, modernebb lakások díszítő elemeiként. Elég ha lefestjük, rárajzolunk, vagy más díszítő elemeket is rábiggyesztünk. Sokszor már az is elég, ha valamit elfordítunk, egymásra rakunk vagy csak más funkciót adunk neki. Böngészgetve a budapesti lakások között rátaláltam néhány igazán szép bútordarabra, amiket a modern otthonokban a megszokottnál másképpen használnak fel. Ihletet szerezni ér!

Az alábbi II. kerületi ingatlan 5 éve teljes körű felújításon esett át, a képeket nézve ez nagyon meg is látszik. Különleges elemeket találni az otthonban, ilyen például a fotón látható utazóbőrönd, mint asztal, vagy az íróasztalt elkerítő rács, vagy a szánkó, amit virágtartónak használnak. Nagyon egyedi ötleteket figyelhetünk meg ebben a világos és tágas lakásban! Érdemes a lakás többi részéről is képeket nézni!

régi bútordarabok

Kincsesláda is nagyon jól mutat asztalként, főleg ha ilyen díszes és passzol a lakás többi berendezési kellékeihez. Ebben a Rózsadomb-Center közelében található lakásról is csak a stílus és az igényesség olvasható le. Elhelyezkedésének köszönhető, hogy csendes, zöld környezetről beszélhetünk. Belsőépítész segítségével zajlott a felújítás és átalakítás, meg kell mondanom megérte!

eladó ingatlanok

Csodás ötlet, hogy régimódi széket használnak fel virágtartónak. Nagyon jól mutat! Hasonló megoldásokat még találni a 2 szobás kégliben, főleg az égből lógó bicikli egy nagyon takarékos megoldás lehet. A kivételes kinézet mellett fontos, hogy közel van a Duna, a Vásárcsarnok, sétálóutcák, a metró,-és villamosmegállók is.

dizájnos otthon

A XII. kerület egyik legszebb részén található polgári stílusban épült lakás nagyon szép és hangulatos. A sarokban található hintaszék nagyon jól mutat, színében is találó, de a többi szekrény is hasonló stílusban látható. A társasház folyamatosan karbantartott, szép állapotú, és a lakóközösség láthatóan szereti a rendet, tisztaságot.

polgári stílus

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)