Gyönyörűen parkosított kertek szemléje

Olyan vidéki eladó házakat válogattunk, ahol minden feltétel adott ahhoz, hogy könnyedén fantasztikus kertek tulajdonosai lehessünk. Pergola,  fedett terasz, kültéri kemence, különleges fák és virágok sokasága következik Bajáról, Egerből és Ócsáról.

Egy beállt kert, különleges növényekkel ékesített udvar minden családi háznak értékes dísze. A kertészkedésért rajongók számára pedig nagy előny, ha nem nulláról kell kezdeni a saját kis édenkert kialakítását. 

A parkosítás, kerttevezés, a növények kiválogatása és a megfelelő gondozásukhoz szükséges eszközök, öntözőrendszerek összeállítása jó kis kreatív kihívás bárki számára. 

A vidéki településeken eladó házak közül válogattunk az alábbiakban olyanokat, ahol minden feltétel adott ahhoz, hogy könnyedén fantasztikus kertek tulajdonosai lehessünk. 

Baján 32,8 millió forintért hirdetik ezt a 180 négyzetméter alapterületű 3 és félszobás családi házat csendes környezetben, saroktelken, gondosan parkosított udvarral.

Kattints a képre még több fotóért!

A kétszintes épület belső galériás, amerikai-konyhás, barátságos enteriőrrel rendelkezik. Az extrák között klímával ellátott belső terek, 13 négyzetméteres terasz, 12 négyzetméteres udvari pergola, 57 négyzetméteres melléképület, elektromos tolókapuval ellátott kétbeállásos garázs is van.

Kattints a képre még több fotóért!

A házban és a melléképületben elektronikus védelemi rendszer működik, a parkosított udvarban pedig saját fúrt kút és automata locsolórendszer található.

Ócsán 40 millió az irányára ennek a több mint 160 négyzetméter alapterületű ingatlannak 1007 négyzetméteres telken.

Kattints a képre még több fotóért!

Teljeskörűen felújitott, hangulatos belső udvaros családi ház 3 különálló lakrésszel. 

Kattints a képre még több fotóért!

Parkositott, öntözőrendszerrel ellátott zárt udvar, fedett tároló, 58 négyzetméteres, 2 kocsi elhelyezésére alkalmas beálló és egy 70 négyzetméteres fedett terasz grillezővel, kemencével.

Egerben a városra panorámás ház eladó: 3 szinten, 160 négyzetméteren 8 szoba 34 millió forintért. Akár panziónak vagy több generáció együttéléséhez is kiváló.

Kattints a képre még több fotóért!

A telek területe 230 négyzetméter, az ingatlan 1980-ban épült, de folyamatosan karbantartott. Hőszigetelt üvegezésű, műanyag nyílászárók, minőségi fa beltéri ajtók, fürdőszoba szintenként, nagy belmagasságú, tágas, galériás nappali bársarokkal.

Kattints a képre még több fotóért!

A kertben tágas, fedett terasz, fedett erkélyek, elektromos garázskapu.

És persze parkosított kert termő gyümölcsfákkal, gyönyörű virágokkal.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)