Fürödjünk Hajdúszoboszló kiváló ingatlankínálatában!

Barangoljunk Magyarország legnagyobb termálvizű fürdőhelyén és nézzünk csak körül az ingatlankínálat között. A Debrecentől alig 22 km-re található Hajdúszoboszló csodás hangulatú családi házakat tartogat. Érdemes körülnézni, az otthontérkép.hu oldalon kedves darabokat találni, 30 M forint alatt!

Kezdjük gyűjteményünk legkisebb és legolcsóbb darabjával, aminek belső tereit teljes körűen felújították. Az egy szobás ingatlan 800 nm-es telekkel is rendelkezik, ahol gyümölcsfák és egy melléképület is található. Fiatal pároknak vagy időseknek ajánlják! A ház vételára 15, 9 M Ft.

hajdúszoboszlói ingatlan

Jöjjön egy 6 szobás központi családi ház, amely a fürdő komplexumtól 300 méterre helyezkedik el. A vendégház befektetés céljából kiváló lehet, hiszen családok, barátok nyugodt környezetben kikapcsolódhatnak és szórakozhatnak. A kertben kellemesen kiülhetnek, vagy akár más praktikus, parkolási lehetőségként is igénybe vehetik.

Hajdúszoboszlói ingatlankínálat

A Kossuth utcában is találtam egy részben új építésű családi házat, aminek az első része a régebbi építésű, itt található a garázs, az ezt követő rész pedig az újabb, ami 2010-ben épült. A 3 szobás ház nappalijában egy szauna is van, ami a vételár részét képezi. Érdemes megtekinteni a belső tereket is!

telkes családi ház

Egy csendes utcában, a fürdő közelében is vevőre vár egy újabb szépség. A téglaépítésű, kétszintes nyaraló egy 200 nm-es telken fekszik, ahol egy fedett autó beálló, filagória és egy szalonnasütő is található. Az otthonban jelenleg két generáció él együtt, de az adottságaiból kifolyólag befektetésre, üdülésre megfelelő lehetne.

eladó családi ház

Eljutottunk a válogatásunk legdrágább ingatlanjához, ami az alföldi város Zenetelepén helyezkedik el. A kétszintes családi ház modern lakberendezéssel és szimpatikus színekkel virágzik, sőt parkosított kerttel, terasszal van ellátva. Nekem nagyon tetszik a a hálószoba, egyszerű színeket és berendezési ötleteket használtak fel, amelyek nagyon jól mutatnak a fehér fallal kontrasztban.

hajdúszoboszlói ház

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Még mindig lehet pályázni innovatív egészségügyi projektekkel

Még mindig lehet pályázni innovatív egészségügyi projektekkel

Még öt napig adhatják le pályázatukat az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) által kiírt Egészségértés Díj 2023-ra jelentkező egészségügyi intézmények és civil szervezetek.

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

© 2023 (v2.202102)