Szimpatikus szombathelyi lakásokból válogattunk

Magyarország egyik legrégebbi városának ingatlankínálata is figyelemre méltó. Ausztriához való közelsége is dob azon, hogy Szombathely a kedveltebb városok listájában találhatja magát. Árkülönbség bőven megfigyelhető más nagyobb városokhoz, vagy éppen a fővároshoz képest. Körülnéztem az otthontérkép.hu oldalon és a szombathelyi lakások között igazán szimpatikusok darabokra találtam.

Itt ez a földszinti, erkélyes lakás, amit 2012-ben vásároltak meg az első tulajdonostól, azóta felújításra is sor került. A környék kiváló lehetőségeket nyújt, buszmegálló, orvosi rendelő, bölcsőde, óvoda mind a közelben vannak. A lakás modern lakberendezési elemekkel ellátott, sőt a padlózata is különleges.

eladó panel

Nyugodt, csendes környezetben levő lakás keresi új tulajdonosát a belváros közelében. Az épület második emeleten található, egy 12 nm-es tetőterasz is tartozik hozzá, ez igazán jól jöhet a nyári napokon! Ha ez még nem elég, a színes falak is nagyon feldobhatják a hangulatot, végre nem csak az unalmas fehér falak között tölthetik a mindennapokat.

belváros közeli lakás

Itt van például ez a 4 szobás lakás, ami ugyancsak Szombathely belvárosában található. Műszakilag újszerű állapotban van, a nappalit pedig egy ízléses cserépkályha díszíti. A II. emeleti ingatlan a régiesebb stílust ötvözi a modernebb berendezési kellékekkel. Nagyon jó ötlet a csócsó asztalra tett kör alakú üveg, hiszen így kellemesebb ennek kettős felhasználása is.

4 szobás lakás

A nyolcvanas éveket idézi ez a pálmafás poszter ebben a panelprogramos lakásban. A X. emeleti lakás 1 és fél szobás, erkélyes és nagyon jó beosztású. Nagyon tetszik a kis fából készült asztalka, a tartó felületet elefántok emelik a magasba. Nagyon jól mutat!

eladó lakások

Felújított állapotban levő polgár jellegű lakás is eladó. A méretes otthon étkezős konyhából és két tágas szobából áll, amelyek külön is megközelíthetőek, de egybe is nyílnak. A nagy szoba igény szerint ketté osztható, a két radiátor és az ablakok miatt ez könnyen meg is oldható. Akár azonnal költözhető!

Szombathelyi lakás

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)