Frissítsd fel otthonod a nyár színeivel!

Lassan vége a nyárnak, az idő is egyre rosszabb, hűvösebb. De mi lehet ennél jobb idő arra, minthogy a nyár színei bevigyük az otthonunkba, és így vészeljük át a közelgő, néha szomorúbb hónapokat.

Évről-évre, szezonról-szezonra változnak a színtrendek. Mindig vannak hullámok, amiket követhetünk. Akár követjük, akár nem, a lényeg az, hogy úgy válasszunk, hogy a megálmodott terekben jól érezzük magunkat. A színek használata több lakberendezési elemre is kiterjedhet, használhatjuk őket a falakon, bútordarabokon és a dekorációs elemeken is. Az otthon töltött percekre kedvező hatással lehet egy újítás, egy új színválasztás. Ha egy kicsit kreatívabb változtatásokban gondolkodunk, akkor teljesen egyedivé is varázsolhatjuk lakásunkat.

A színek kiválasztását és kombinálását segíthetik az erre szolgáló applikációk, magazinok és persze mások otthonai. Az Otthontérkép.hu oldalról most kiválasztottunk néhány olyan lakást, amelyek követik az idei színtrendet. Következzenek tehát a nyár színeibe öltözött eladó lakások!

A kék világosabb és sötét árnyalatai viszik idén nyáron a prímet. Nagyon sokszor találkozunk ezzel a fehér-kék kombinációval. Ez a XI. kerületi lakás erre nagyon jó példa.

XI. kerület

A bézs vagy a halvány barack színű falak is nagyon világossá tehetik a tereket, ezekhez egy sötétebb, élénkebb árnyalatot választva nagyon kellemes látványt érhetünk el. Ebben a VI. kerületi otthonban például okosan társították a tónusokat.

VI. kerületi lakások

Ha feltűnőbb megjelenést szeretnénk, válasszuk a narancssárga erősebb árnyalatát. Ha visszafogottabb, de mégis figyelemfelkeltő ötletet keresünk akkor, érdemes fehér-szürke kombinációt használni, mint ahogyan ebben a XVIII. kerületi lakásban is tették.

eladó lakás Budapest

Még szembetűnőbb megoldás lehet a piros, amellyel lehet játszani, és ízlésünknek megfelelően kiválasztani, azon falakat, falrészeket, ahol ez jól is mutatna. Ebben a debreceni lakásban a fehér, piros kombináció volt a nyerő.

eladó lakások Debrecen

Még mindig menőnek számít a mustárszín is . Azt gondolnánk, hogy nem társítható sok színnel, de vannak olyan kiegészítők, amelyek ezt megcáfolják. Ebben az V. kerületi lakásban több helyen is felfedezhetünk sárga, mustár színű dekorációs elemeket, de mustárszínűre festett egész falak is előfordulnak sok lakásban.

V. kerületi lakás

Fehér falak mellett több variációra van lehetőségünk. Ha elegánsabb tereket szeretnénk, akkor érdemesebb sötétebb bútordarabokat választani és egy-egy halvány dekorációs elemmel ezt felpezsdíteni. Ennek a VII. kerületi otthonnak mindhárom szobájában ezt a kialakítást észlelhetjük.

Belvárosi lakások

Az inspiráció forrása:  https://www.housebeautiful.com/

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)