Sárga és szürke: ez most az egyik legtrendibb színkombináció!

Egyre több otthonban láthatjuk a sárga és szürke színeket, ami nem is véletlen, hiszen nagyon trendi és üde színkombinációról van szó. Olyan lakásokat mutatunk, ami neked is meghozza a kedved ehhez a színvilághoz!

A szürke az egyik legkedveltebb szín évek óta, már ami a semleges színeket illeti.  Ez a szín tökéletes alap, melyhez egy olyan élénk szín, mint a sárga remekül illik. A szürke-sárga kombinációval vagány, fiatalos hangulatot varázsolhatunk otthonunkba. Most mutatunk is hozzá egy kis inspirációt!

A sötétszörke és a világosszürke is nagyon elegáns színek, önmagukban azonban – mint jó tudjuk – könnyedén válhatnak egyhangúvá és unalmassá. Ám, ha egy élénk színnel kombináljuk, semmiképpen nem lehet unalmasnak mondani. Ebben a VIII. kerületi lakásban például a szürkének több árnyalatát is használták, ehhez pedig a színes fal és sárga korlát elképesztően jól illik.

Nem csak a nappalikban mutat jól a szürke és a sárga, de a gyerekszobába is jó választás lehet. Akárcsak a többi helyiségben, itt is jó háttérszín lehet a szürke, ami – ismét csak a sárgával kombinálva – nem csak derűssé, de érdekessé is tehetünk gyermekeink számára. Azon kívül, hogy nagyon jó élettani hatásokkal bírnak a színek, kislány és kisfiú szobában is remekül megállják a helyüket.

Ha véglegesen még nem tennénk le voksunkat e színpárosítás mellett, válasszunk néhány feltűnő, de könnyen cserélhető tárgyat sárgában. Alig észrevehető módon csempészték be a sárga színt ebbe a pécsi lakásba, mégis nagyon hatásos a végeredmény.

Vagy válasszunk nagyobb felületre színes lakástextíliákat, amit aztán kedvünkre cserélgethetünk is, mint ebben az I. kerületi lakásban. A bevállalósabbaknak pedig egy sárgás árnyalatú dekortapéta is jó választás lehet.

 

Külföldi kép forrása: https://hu.pinterest.com/


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)