Stílusos faldizájn egy menő otthonért!

A nappali hangulata fontos, hiszen sok időt töltünk ott szeretteinkkel, egy kis esti filmnézés vagy akár ebéd utáni kis társalgás mindig kellemesen telhet. A hangulatért nem csak az emberek felelnek vagy a fogadtatás, hanem a kinézet is fontos. A bútordarabok, színek, díszek mellett egy stílusos faldizájn is szükséges. Mutatunk néhány ötletet!

Tégla dizájn

A XVI. kerületi lakásban a tégla nagyon jól mutat, sőt színben is nagyon találó. Mindenhol ezek a színek dominálnak, még a fürdőszobában is. Igazán kivételesen néz ki! Minőségi anyagokat használtak, egyedi igények szerinti a kivételezés. A lakásban ugyanakkor még nem lakott tulajdonos, így Ön lehet az első aki belakja ezt a szépséget!

stílusos faldizájn
Kivételes garázsajtó stílusú fal
Nyíregyházán is találtam egy különleges faldizájnt! Nekem egy garázsajtó jutott róla az eszembe, fergetegesen mutat a sárga alapon. A lakás sok extrával, egyedi elképzelésekkel van teli, sőt egyedi gyártású vörösfenyőből készült ajtókat is találunk. Energiatakarékos led és spot világítások lepik el az otthont, amik padlóba, falakba, bútordarabokba vannak beágyazva. A konyhapult felett levő lámpák igazán különlegesek!

stílusos nappali

Kő látványosság
Egy szegedi 4 szobásban is felfedeztem egy stílusos faldizájn ötletet. A színvonalas, részletesen megtervezett és kialakított lakás 2017-ben nyerte el csodás kinézetét egy felújítás során. A nappali kellemes hangulatát a fehér színű látványkandalló adja, főleg, hogy polc része is van ennek.

eladó ingatlanok

Puzzle stílus
Budapest VI. kerületében egy kirakós kinézetű fal ötlettel álltak elő. Az ingatlan még nincs berendezve, de már most is látszik, hogy adnak a kinézetre! Az első emeleti, egy szobás kégli teljes körű felújításon esett át, amit egy kis fűszerezéssel érdekesebbé is tettek.

eladó lakások


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy bejelentés: jó hírt kapott a volt katások egy része

Nagy bejelentés: jó hírt kapott a volt katások egy része

A fizetendő ekho mértéke csökken, a katás cégek pedig fellélegezhetnek, eltörölték a könyvvizsgálati kötelezettségüket.

Üzent a Mol a magyaroknak: így jut majd mindenkinek elegendő üzemanyag

Üzent a Mol a magyaroknak: így jut majd mindenkinek elegendő üzemanyag

A jelenlegi üzemanyagpiaci helyzetben felelős fogyasztói magatartásra van szükség ahhoz, hogy mindenkinek jusson elegendő üzemanyag.

Valami hatalmasat robbant egy orosz légibázison - az ukránok új páncélozott járműveket kaptak

Valami hatalmasat robbant egy orosz légibázison - az ukránok új páncélozott járműveket kaptak

Ezek voltak az elmúlt órák legjelentősebb eseményei az orosz-ukrán háborúból.

Atombombát dobtak Magyarországra a kormány orosz barátai?

Atombombát dobtak Magyarországra a kormány orosz barátai?

A magyar gazdaságra ledobták az atombombát, ám a támadás nem Brüsszelből, hanem Moszkvából érkezett, azok részéről, akiket a külügyminiszter az Ukrajna elleni inváziót követően is a barátjának mondott.

© 2022 (v2.202102)