Köss jó üzletet és élj Veszprémben!

Veszprém nem csak szépsége és látnivalói miatt közkedvelt, hanem az ország “tengeréhez” való közelsége is még különlegesebbé teszi. Akár fél óra alatt Balatonfüreden van az ember, sőt Tihany is csak 45 percre van, ahol kellemes időt tölthetünk és élvezhetjük a kilátást. A város ízlésességéhez méltó szép lakásokra találtam! Görgess le és bámulj!

Itt van például ez az Egyetem utcában található első emeleti modern lakás, ami nagyon jó lehetőségekkel és infrastruktúrával rendelkezik. Nagyon ajánlják befektetésre is. Az otthon csodás felújításon esett át, ezt megnézheted ha a képre kattintsz további fotókért. Megéri!

eladó lakás

Ez a társasházi lakás is várja új lakóit! A Csererdőben található ingatlan 64 nm-es, világos és csendes. A lakáshoz két erkély is tartozik, egyik a közös kertre nyíl, a másik pedig az utcafrontra. Igazán modern berendezési kellékekkel ellátott, hangulatos lakás!

veszprémi lakások

Az alábbi felújított veszprémi otthon is eladó! A színes, virágos étkező mellett a többi tér is hozza ezt az üdítő érzést. A konyha és a fürdőszoba felszereltsége, kinézete is káprázatos, sőt azt is megoldották, hogy tolongás mentes legyen mindkét helyiség.

eladó lakások Veszprém

Egy másik egyetemi városrészben található 3 szobás otthont is mutatok! Ebben a lakásban is sikerült tágas tereket kialakítani és a falak színeivel feldobni az otthon töltött perceket, sőt mosókonyha és gardrób helyiségnek is teret tudtak adni. Érdemes a képre kattintani és további képeket nézni a lakásról!

eladó ingatlanok Veszprém

Az alábbi két szintes lakás is egy főnyeremény, hiszen az alsó szinten előszoba, konyha-étkező és erkélyes nappali van, a következő szint, ami tetőtér beépítésével született, az a három szobát öleli át. A lakás visszafogottabb  színekben úszik, de nagyon jól feldobják a falon lévő festett jelek és a virág is.

veszprémi ingatlnok

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meddig élünk még Orbán Viktor rossz álmában?

Meddig élünk még Orbán Viktor rossz álmában?

Jegyzet arról, hogy a kormány a gazdasági évnyitón sem mutatta meg, hogy merre van a kiút a recesszióból. A NER vállalkozóinak viszont Orbán Viktor irányt mutatott: menjetek külföldre!

Pesszimista az építőipari ernyőszervezet

Pesszimista az építőipari ernyőszervezet

Az idénre várható lakáspiaci beruházások számai valószínűleg elmaradnak ez előzetesen várttól.

Irány az orvos, ennek a betegségnek sokáig nincs tünete

Irány az orvos, ennek a betegségnek sokáig nincs tünete

Az idült vesebetegség sokáig rejtőzködik, ezért a diagnosztizált 1,5 millió betegnél jóval többen élhetnek ezzel a betegséggel Magyarországon.

A többieknél szebbnek látja Magyarországot a JCR

A többieknél szebbnek látja Magyarországot a JCR

A JCR megerősítette a magyar besorolást. 

© 2024 (v2.202102)