Köss jó üzletet és élj Veszprémben!

Veszprém nem csak szépsége és látnivalói miatt közkedvelt, hanem az ország “tengeréhez” való közelsége is még különlegesebbé teszi. Akár fél óra alatt Balatonfüreden van az ember, sőt Tihany is csak 45 percre van, ahol kellemes időt tölthetünk és élvezhetjük a kilátást. A város ízlésességéhez méltó szép lakásokra találtam! Görgess le és bámulj!

Itt van például ez az Egyetem utcában található első emeleti modern lakás, ami nagyon jó lehetőségekkel és infrastruktúrával rendelkezik. Nagyon ajánlják befektetésre is. Az otthon csodás felújításon esett át, ezt megnézheted ha a képre kattintsz további fotókért. Megéri!

eladó lakás

Ez a társasházi lakás is várja új lakóit! A Csererdőben található ingatlan 64 nm-es, világos és csendes. A lakáshoz két erkély is tartozik, egyik a közös kertre nyíl, a másik pedig az utcafrontra. Igazán modern berendezési kellékekkel ellátott, hangulatos lakás!

veszprémi lakások

Az alábbi felújított veszprémi otthon is eladó! A színes, virágos étkező mellett a többi tér is hozza ezt az üdítő érzést. A konyha és a fürdőszoba felszereltsége, kinézete is káprázatos, sőt azt is megoldották, hogy tolongás mentes legyen mindkét helyiség.

eladó lakások Veszprém

Egy másik egyetemi városrészben található 3 szobás otthont is mutatok! Ebben a lakásban is sikerült tágas tereket kialakítani és a falak színeivel feldobni az otthon töltött perceket, sőt mosókonyha és gardrób helyiségnek is teret tudtak adni. Érdemes a képre kattintani és további képeket nézni a lakásról!

eladó ingatlanok Veszprém

Az alábbi két szintes lakás is egy főnyeremény, hiszen az alsó szinten előszoba, konyha-étkező és erkélyes nappali van, a következő szint, ami tetőtér beépítésével született, az a három szobát öleli át. A lakás visszafogottabb  színekben úszik, de nagyon jól feldobják a falon lévő festett jelek és a virág is.

veszprémi ingatlnok

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)