Apró kis erkélyek nagyon sok ötlettel

Nyugodt perceket élhetünk át, főleg ha napsütés és egy kis szellő is feldobja a teraszon, erkélyen eltöltött perceket. Ilyenkor a legjobb ha egy könyvet veszünk a kezünkbe, vagy zenét hallgatunk és csak élvezünk minden ott töltött pillanatot egy hideg limonádéval, vagy kávéval. Az ilyen kis kiülőhelyeket hangulatosabbá tehetjük néhány darabbal, stílussal. Mutatom a szép kiülőhely ötlet csokrot!

Nagyon jól mutat a virág, és kellemes illatok között lehetünk! A zöld környezet és a virágok nagyon üdítő hatásúak lehetnek. Ezt a nyugodt érzést ebben a 6 lakásos, kertes társasház tetőtéri otthonában élheted át! Az amerikai konyhás nappaliból kiléphetünk az erkélyre és csodálhatjuk a szép panorámát. Igazán kellemes érzés lehet!

erkély dizájn

Ha már zöld környezetről beszélünk, kis grillezőt is elképzelünk, de ezt a XIII. kerületben is megteheted ebben a 2 szobás, újszerű állapotban levő lakásban. A 17 nm-es teraszán boldog, sütős perceket tölthetünk. Az ingatlan kinézete mellett még kedvező helyen is található, kiváló a közlekedés, sőt közelben van a WestEnd is.

teraszos lakás

A gyertya mellett, jól néznek ki a virágok és a díszpárnák is, de ha ez még nem dobja fel a hangulatot, akkor a pár négyzetméteren lerakott füvet imitáló kis lapok is segítenek ebben. A terasz mesés kinézete a lakás többi részére is kiterjed, hiszen ugyanezek a színek és stílusos lakberendezési elemek figyelhetők meg. Még meg sem említettem a kiegészítő dísztárgyakat! A debreceni 2+1 szobás lakás egy igazi álom!

Debreceni lakások

Ha már a színeknél vagyunk, ebből még több és bátrabb színeket is felhasználhatunk, sőt érdemes a megszokottnál eltérő formájú asztalt vagy széket választani a kiülőhelyre! Ebben a XI. kerületi lakásban ezt bevállalták és igazán jól mutat az erkély! A színeket és formákat nem csak az erkélyen használták, hanem a lakásban is.

kiülőhely ötlet

A XIII. kerületi újszerű, bútorozott 2 szobás lakás várja az új tulajdonost. A RIVERLOFT házban még wellness részleget is igénybe lehet venni. A második emeleti, nagy teraszos lakás csodás panorámával rendelkezik. A helyiség jelenleg nagyon menő székkel van ellátva és itt is megjelenik a műfű ami hangulatosabbá teszi ezt. A páratlan stílus a lakás többi részét is jellemzi!

modern berendezés

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A nemzetközi szemlélők is reagáltak a svéd NATO-belépés ratifikációjára.

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Véget ért a hosszas huzavona, megszavazta az Országgyűlés Svédország NATO-csatlakozásának ratifikációját.

Novák Katalin nem akart megszólalni még egyszer utoljára, elfogadták a lemondását

Novák Katalin nem akart megszólalni még egyszer utoljára, elfogadták a lemondását

Az Országgyűlés elfogadta a köztársasági elnök nyilatkozatát. 

Halmozzák a rekordokat a nyugdíjpénztárak, de van egy kis bibi

Halmozzák a rekordokat a nyugdíjpénztárak, de van egy kis bibi

Húsz százalék fölötti átlagos hozam, rekord összegű befizetés és kifizetés - ez a nyugdíjpénztárak 2023-as mérlege. A tagság viszont egyre csak öregszik.

© 2024 (v2.202102)