Apró kis erkélyek nagyon sok ötlettel

Nyugodt perceket élhetünk át, főleg ha napsütés és egy kis szellő is feldobja a teraszon, erkélyen eltöltött perceket. Ilyenkor a legjobb ha egy könyvet veszünk a kezünkbe, vagy zenét hallgatunk és csak élvezünk minden ott töltött pillanatot egy hideg limonádéval, vagy kávéval. Az ilyen kis kiülőhelyeket hangulatosabbá tehetjük néhány darabbal, stílussal. Mutatom a szép kiülőhely ötlet csokrot!

Nagyon jól mutat a virág, és kellemes illatok között lehetünk! A zöld környezet és a virágok nagyon üdítő hatásúak lehetnek. Ezt a nyugodt érzést ebben a 6 lakásos, kertes társasház tetőtéri otthonában élheted át! Az amerikai konyhás nappaliból kiléphetünk az erkélyre és csodálhatjuk a szép panorámát. Igazán kellemes érzés lehet!

erkély dizájn

Ha már zöld környezetről beszélünk, kis grillezőt is elképzelünk, de ezt a XIII. kerületben is megteheted ebben a 2 szobás, újszerű állapotban levő lakásban. A 17 nm-es teraszán boldog, sütős perceket tölthetünk. Az ingatlan kinézete mellett még kedvező helyen is található, kiváló a közlekedés, sőt közelben van a WestEnd is.

teraszos lakás

A gyertya mellett, jól néznek ki a virágok és a díszpárnák is, de ha ez még nem dobja fel a hangulatot, akkor a pár négyzetméteren lerakott füvet imitáló kis lapok is segítenek ebben. A terasz mesés kinézete a lakás többi részére is kiterjed, hiszen ugyanezek a színek és stílusos lakberendezési elemek figyelhetők meg. Még meg sem említettem a kiegészítő dísztárgyakat! A debreceni 2+1 szobás lakás egy igazi álom!

Debreceni lakások

Ha már a színeknél vagyunk, ebből még több és bátrabb színeket is felhasználhatunk, sőt érdemes a megszokottnál eltérő formájú asztalt vagy széket választani a kiülőhelyre! Ebben a XI. kerületi lakásban ezt bevállalták és igazán jól mutat az erkély! A színeket és formákat nem csak az erkélyen használták, hanem a lakásban is.

kiülőhely ötlet

A XIII. kerületi újszerű, bútorozott 2 szobás lakás várja az új tulajdonost. A RIVERLOFT házban még wellness részleget is igénybe lehet venni. A második emeleti, nagy teraszos lakás csodás panorámával rendelkezik. A helyiség jelenleg nagyon menő székkel van ellátva és itt is megjelenik a műfű ami hangulatosabbá teszi ezt. A páratlan stílus a lakás többi részét is jellemzi!

modern berendezés

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)