Itt van pár ötlet a hangulatos nappalihoz!

Sokan gondolkodunk azon, hogy hogyan lehet feldobni egy kicsit a nappalit. Mindenképp érdemes odafigyelni a helytakarékos megoldásokra, a színekre, és a különböző bútordarabokra. Mindezeket egyedi fényforrásokkal, növényekkel és díszekkel dekorálhatjuk. Fontos hogy az otthonos, de mégis egyedi megoldásokra fektessük a hangsúlyt! Nappali ötletek mindig vannak!

Dizájnos fényforrások

Az alábbi XII. kerületi szépséges lakásban nagy hangsúlyt fektettek a villanyokra, igazán egyedi formákban és megoldásokban gondolkodtak ezek kiválasztásakor. A hálószobákban találhatók sem maradtak el a sorban, emellett itt még élénkebb színek is megjelentek. Extrás lakásról van szó, hiszen a nappaliban biokandalló, kiváló minőségű szaniterek, hidegburkolatok és klímaberendezés is megtalálható. A konyhabútor pedig egyedi tervezéssel készült.

nappali dizájn

Stílus keveredés

Tripla komfortos, lakberendező által elképzelt lakást is találtunk a budapesti ingatlankínálatban. Teljes műszaki és esztétikai felújításon esett át, ez látható a képeken is. Az étkező modern elemekkel ellátott, de észrevehető néhány elegánsabb tárgy is, mint például a lámpatest. A régies hangulatot a boltíves kép is sugallja.

felújított lakások

Növények

Egy V. kerületi elegáns 2 szobás gyöngyszemre is rábukkantam. Világos, kényelmes, dizájnos otthonról beszélünk! A nappaliban nagyon jól mutatnak a kis zöld növények, a pasztell színek között igazán hangulatkeltők! Az egész ingatlanban ezek a színek és a növények megtalálhatók, sehol sem lankad a jó közérzet!

modern lakás

Különleges díszítőelemek

Egyedi tárgyakra is bukkantunk ebben a 2 szobás terézvárosi otthonban. Körülnézve a lakásban látszik, hogy a berendezésében benne volt a lakberendező keze is. Igazán jól mutat a kis asztal,  az asztali-fali díszek is, de a kanapé mellett található villany is. Úgy látszik, menő a biokandalló is, hiszen ez itt is megtalálható.

eladó lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Sokan nem vitték vissza az ajánlóíveket, pedig ez kötelező lenne.

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A határidő előtt leadták mindegyik, az olimpiai, világ, és Európa-bajnok úszónőhöz köthető cég beszámolóját.

© 2024 (v2.202102)