Biciklivel a Balatonhoz

A minap veszprémi ismerőseimmel beszélgettem, akik elmesélték, hogy tavasztól őszig rendszeresen lejárnak biciklivel a Balatonhoz, mégpedig Veszprémből. Ezt eddig is tudtam, hogy a nagyon kellemes nyugat-magyarországi város közel esik a Balatonhoz, de hogy biciklivel egy óra alatt nagyon kényelmesen a balatonalmádi strandra lehet érni, azt nem gondoltam volna.

Ha most nyugdíjas lennék és a Balaton mellett szeretném eltölteni életem legszebb éveit, elgondolkodnék azon, hogy nem a nyüzsgő tóparti üdülő negyedben, hanem a tóhoz ennyire közeli nagyvárosban néznék magamnak ingatlant. Már csak azért is, mert autóval sincs messzebb Almádi, mint 15-20 perc, miközben az ingatlanárak jelentősen barátibbak. Nem is szólva arról, hogy egy nagyobb, infrastrukturálisan jobban ellátott városkáról van szó.

Az árak ugyan nem kelet-magyarországi szinten vannak, de nem is a balatonfüredi luxus színvonalon.

A Cédrus lakóparkban eladó egy modern, IV. emeleti tetőteraszos lakás, ahonnan szép kilátásban gyönyörködhetünk. A másfél szobás otthon felújított állapotban van és tele van különleges berendezési ötletekkel. Érdemes még több képet nézni a lakásról!

eladó veszprémi lakások

Aki ennél is olcsóbban akarja megúszni a veszprémi kalandot, az 15 millióért egészen takaros lakótelepi lakást kap, amely két szobás, 54 nm-es, szép állapotú és nagy erkéllyel rendelkezik.

Aki ugyanitt házat keres, az még nagyobb választékkal találkozik. 37,9 millió forintért nagyon barátságos családi házat kaphatunk. Veszprém belvárosában, egy csendes utcában találhatjuk ezt a szemnek is kellemes kinézetű családi házat.

eladó házak

 

 


© 2021 (v2.202102)