Virágkarneválra várva

Rendszeresen foglalkozunk az ország második legnagyobb városával, Debrecennel. Most a közelgő virágkarnevál augusztusban ismét jó alkalmat ad arra, hogy körbenézzünk e színes város talán legalább ennyire színes ingatlanpiacán.

Nem mindenki tudja, hogy a Karnevál közel sem csak egy jelmezes felvonulás, hanem egyúttal gyermekfesztivál, koncert és színház helyszín, biciklis és veterán autós felvonulás, épületvetítés és tűzijáték is egyben. Összesen augusztus 12. és 23. között több, mint félszáz program várja az érdeklődőket.

A hatalmas Nagyerdei Stadion immár négy éve az augusztus 20-i karnevál helyszíne. Egy ilyen nyüzsgő nagyváros nyilván kiveszi a részét az évek óta tartó ingatlanár emelkedésből is. Az árak és a minőség, bár Kelet-Magyarországon vagyunk, mégis a fővárosira emlékeztet.

Egy négy szobás ház a Nagyerdő alján 64,5 millió forintba kerül. Az ingatlan 205 nm-es, újszerű állapotban van, az alagsora 50 nm-es és vállalkozásra is alkalmas. A telek ugyan nem túl nagy, de fúrt kúttal is rendelkezik.

Bár a debreceniek jól élnek, 64,5 millió forintja azért ott sem sokaknak van családi házra. Nézzük meg tehát az elérhetőbb kínálatot. Érdekes módon a belvároshoz közeli, új építésű lakások nem annyira elszállt árazásúak, mint például Budapesten vagy a Balaton környékén. Ez az új építésű, 55 nm-es lakás 27 millió forint és a látványfotókon kifejezetten ígéretesen mutat.

Hogy az átlag embereknek is mutassunk valamit, érdemes ezt a Pesti utcán található kis házat megnézni. A fürdőszoba szerencsére elfogadható állapotú, így egy nagyobb festés és laminált parkettázás után költözhető ez az 50 nm-es házrész. Méretéhez és állapotához képest az ára nem is vészes, 15,9 millió forintot kérnek érte.

 

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Este 21 órakor a futball Európa Bajnokság döntőjén drukkolhatnak Spanyolországért, illetve Angliáért a sportrajongók. Vajon ki nyer ma este? 

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

© 2024 (v2.202102)