Kiadó ingatlanok a Balaton körül!

Képzeletben tegyünk egy kellemes Balatoni körutat és szálljunk meg ahol a kedvünk tartja! Tudom van már sok applikáció, ahol kedvünkre válogathatunk a kiadó ingatlanok között, de mi most összegyűjtöttünk néhányat az otthontérkép.hu oldalról.

Siófok központjában, a Fő utcán találtunk egy 2 szintes házat, ami 17 személy számára tud helyet biztosítani. Ingyen Wifi és az udvaron szabad parkolási lehetőség. A Balaton 200 méterre van és minden, ami szükséges az ott eltöltött időhöz, az a közelben megtalálható: látványosságok, vásárlási lehetőségek, szórakozóhelyek, állomások.

kiadó ház Siófokon

Balatonfüredi, felújított állapotban levő 4 szobás házra is rábukkantunk! Zárt udvar, kerti bútor és parkolási lehetőség is adott. A modern, teraszos ingatlantól a Balaton 900 m-re található, de egyéb szükséges helyek is megtalálhatóak gyalog távolságra!

kiadó ház Balatonfüred

Egy másik balatonfüredi otthont is mutatnánk, ami gyönyörű panorámás! A 2 szintes azért egy kicsit kisebb mind az előbbiek, de ha kisebb társasággal mennénk, akkor tökéletes lehet! A kikapcsolódás garantált! A nyugodt környezeti házhoz még tartozik egy grillező és egy gyerekmedence is!

kiadó házak Balatonfüred Balatonfenyvesi házban is megszállhatunk, a szabad strandtól 300 m-re fekszik. A központhoz közeli, fedett teraszos, 6 szobás összkomfortos ház nagyszerű választás lehet, akár 16 személy számára is. Ha a strandolás nem lenne elég, akkor vannak egyéb lehetőségek a közelben, vitorlázás és motorcsónakozás, Csiszta gyógyfürdő. A háznál pedig grillezésre és bográcsozásra alkalmas helyek is igénybe vehetők.

kiadó házak

A Balaton északi partján, Balatonrendes mellett, Pálkövén is megpihenhetünk! A nyaraló csendes környezetben van, de közel a strandhoz. Csónakkal horgászhelyek is könnyen megközelíthetők.

Balatonrendesi nyaraló

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)