Legyen az otthonod a II, V. vagy a VIII. kerületben!

Kiadó lakások érdekelnek? Még nem kaptad meg a megfelelőt? Most körülnézhetsz a gyűjteményünkben! A bejegyzésben a pázmányosokat szólítottuk meg, de persze az V., a VIII. és a II. kerületben más egyetemek is vannak, szóval így nézve másokat is érdekelhetnek ezek a helyek. Kalandozz velünk a budapesti albérletek között!

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem épületei is szerteszét vannak Budapesten, sőt néha órák és vizsgák is vannak Piliscsabán. Körülnéztünk a különböző karok épületei közelében, hogy milyen a kiadó lakások választéka és segítségül hoztunk néhányat.

A VIII. kerületi lakások elég keresettek, főleg ha a Kálvin térhez vannak közel. A PPKE több kara is megtalálható ebben a kerületben, megemlíthető az Információs Technológia Kar, a Jog- és Államtudományi Kar, de itt található a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar egy része is.

Hoztunk is egy hangulatos 2 szobást! Ha minimálisan ketten akartok élni, akkor ez egy jó választás lehet. A Palotanegyedben található egyetem közeli lakás felújított és bútorozott állapotban eladó. Mondanom sem kell, hogy azért innen a város különböző pontja és a közeli egyetemek könnyen megközelíthetők.

eladó lakások

Nézzük a II. kerületi albérleteket! Ha közel szeretnél lakni a Tárogató úti Pázmány épületéhez, akkor ez egy tökéletes választás lehet! Pasaréten találtunk egy szép, 2 és fél szobás albérletet. A napos, tágas terekkel rendelkező lakás kiadó bútorozott, gépesített állapotban. A lakáshoz tartozik egy 20 nm-es fedett terasz, ahol meghitt perceket tölthetünk. A közlekedés is jó, hiszen villamosok és buszok is mind elérhetőek.

II. kerületi lakások

Az V. kerületi lakások között nézelődve erre a 2 szobás gyönyörűen felújított lakásra is rátaláltunk. A berendezett, gépesített ingatlan az első emeleten található, egy nagy nappaliból, étkezőből, egy hálószobából, konyhából és fürdőszobából áll. Nagy előnye a lakásnak, hogy a PPKE Hittudományi Kar innen könnyen megközelíthető.

felújított albérletek

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

Medence, ventilátor, légkondi - mindent vittek itthon a hőség ellen

Medence, ventilátor, légkondi - mindent vittek itthon a hőség ellen

A tartósan szélsőséges forróság nem csak a hőmérő higanyszálát tornázta fel, hanem az online vásárlási lázat is.

© 2024 (v2.202102)