Igényesen kialakított, vonzó házakat találtunk Tihanyban

Csodás panoráma, tavak, mosolygó fejek, és ide-oda fotózásra beállt turistákkal találkozhatunk Tihanyban..persze a sok nevezetesség, látnivaló és a levendula mező mellett. A Tihany ingatlankínálatában talált házak zöme szép kilátással boldogíthatja az ott lakókat. Hoztunk azért olcsóbb darabokat is, és megmutatunk néhány egyedi otthont is.

Cserhegyen, a Ferenc Pince közelében eladó egy gyönyörű panorámás ingatlan. A méretes telken levő kúria felújításon esett át, páratlan stílusban van berendezve. Egy borospincét, és egy kerti sütögető helyet is találni, ahol kellemesen tölthetjük időnket. Minőség, kényelem és hangulat jellemzi a 8 szobás házat!

Tihanyi ház

Exkluzív, 10 szobás ingatlan is eladó, amely jelenleg családi panzióként működik, amit akár tovább vihetünk és befektetési céllal vásárolhatunk meg. A panorámában gyönyörködhetünk, sőt a parkosított terasszal ellátott kertben még a fűthető medencében is csobbanhatunk. Ha ez nem elég, a gyerekeknek játszótér és grillezésre alkalmas hely is rendelkezésre áll!

Tihanyi családi ház

Körülnéztünk és 100 millió alatt is hoztunk egy igényes, örök panorámás családi házat. Minőségi otthon, ami 2012-ben felújításon esett át. A 3 szobás ingatlan telkén még egy 20 nm-es melléképület is található, amiben kellemes időt tölthetünk barátokkal, rokonokkal egy-egy esemény alkalmával.

Tihanyi nyaralók

A következő ikerház is új tulajdonosaira vár! Három különálló apartmanból áll, amelyek egy közös lépcsőházból érhetők el. Mindegyik saját fürdővel, konyhával, terasszal rendelkezik. A ház 50 millió forintba kerül teljes berendezésével! Érdemes elgondolkodni, hiszen nem csak lakóhelynek felel meg, hanem üzleti céllal is befektethetünk.

eladó ikerház

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)