Álomházak a XVI. kerületből

Díjnyertes kert, egyedi átriumos-fagerendás tetőtér, szauna, óriádi fedett medence, kerti grillsarok, de saját konferenciateremmel rendelkező 12 szobás ház is várja a XVI. kerület iránt érdeklődő ingatlanvásárlókat. Aki igazi kertvárosi életről álmodik, itt megtalálhatja a számítását. 

Ideális része Budapestnek a XVI. kerület azok számára, akik 

  1. az agglomerációba – például Gödöllőre, Szadára, Kerepestarcsára – járnak dolgozni,
  2. kedvelik az igazi kertvárosi részeket, de nem szeretnének túl távol élni a főváros belső, nyüzsgő forgatagától,
  3. fontos számukra a repülőtér és az M0-ás gyors elérése.

A korábban is népszerű kerületben egymás után kerülnek piacra gyönyörű és szinte minden igény kielégítésére alkalmas kertes házak. Ezúttal a 100 és 150 millió forint közötti árkategóriában nézelődtünk. 

A Csömöri úton 147 millió forintért kínálják ezt a 6 + 4 félszobás, újszerű állapotú, fantasztikus kinézetű családi házat egy 700 négyzetméteres telken. 

Kattints a képre még több fotóért!

50 négyzetméteres terasz, teremgarázs is tartozik hozzá. Stílusos, praktikus belső terek, magas minőségű alapanyagok. Igazán gyönyörű!

Csakúgy, mint ez a sashalmi 12 szobás ingatlan, amelynek irányára 122 millió forint. 

Kattints a képre még több fotóért!

2004-ben egyedi igények szerint tervezték. Saroktelekre épült, 456 négyzetméteres, 3 szintes. 12 szoba, 3 konyha, 6 fürdőszoba, 4 terasz, de konferenciaterem is található benne.

Műszakilag és esztétikailag kifogástalan állapotban van, az extrák között találjuk az egyedi átriumos-fagerendás tetőtér beépítési megoldást, a riasztót, kaputelefont, automata garázskaput, központi porszívót, redőnyös-szúnyoghálós egyedi ablakokat, hang- és hőszigetelő anyagból készült egyedi burkolatokat és a tujákkal, örökzöldekkel, ősfákkal beültetett díjnyertes keret is automata öntözőrendszerrel. 

Rákosszentmihályon 110 millió forintért hirdetik ezt a tágas terekkel, fedett medencével, hatalmas kerttel is büszkélkedő nettó 360 négyzetméter alapterületű 7 szobás házat.

Kattints a képre még több fotóért!

Kerti grillsarok, 2 autó befogadására alkalmas garázs, szauna, duplatelek – van itt minden, mi szem-szájnak ingere. 

Megfontolandó ajánlat ez a 117 millió forintért kínált 2013-ban épült, 300 négyzetméteres, 5 szobás ház is. 

Kattints a képre még több fotóért!

Teraszkapcsolatos amerikai konyhás nappali, gránit konyhapult, egyedi konyhabútor, riasztórendszer, hatalmas medence, beállási lehetőség több autó számára is. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

És egyre rövidebb időt lennének képesek átvészelni, ha elvesztenék állásukat- derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb, első negyedéves közös kutatásából.

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Nagy riadalmat okoztak a 2022-ben elszálló nemzetközi gáz- és áramárak Magyarországon, de a népszámlálási adatok szerint a háztartások harmadában fával fűtenek.

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A kormányzati portálra felkerültek a mohácsi Duna-híd megépítésére tett árajánlatok, és a Szijjártó Pétert megjachtoztató üzletember vállalkozása adta a legolcsóbbat.

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Három kerületben is indulhat a Tisza Párt, és a fővárosi közgyűlésbe is szeretne képviselőt küldeni

© 2024 (v2.202102)