Egész olcsón válogathatunk Balassagyarmaton

Kánikula idején az ember a legszívesebben északra költözne. Most ne Dánia, vagy Svédország ingatlanjait, csupán egy észak-magyarországi város piacát nézzük meg. A Budapesttől bő egy órányira található hangulatos város, Balassagyarmat egy 15 ezer fős település, az ország középső részének legészakibb pontján.

Azonban hiába szép a városka és hiába újult meg a főtér és a belváros, az ingatlanok ára majdhogynem a közeli Salgótarján, és a távolabbi Miskolc árszínvonalát idézi. Eleve az ingatlanok kínálati összetétele eléggé szomorú képet mutat, sok a rossz állapotú, felújításra szoruló, és fővárosi szemmel kifejezetten olcsónak számító ház.

Nem is volt könnyű, újszerű szép ingatlant találni. Itt van azonban ez a hatalmas, 321 nm-es, 47 millióba kerülő családi ház. A mindössze 700 nm-es telken lévő otthonból pár perc sétával elérhető a belváros, a vasútállomás, a buszmegálló, így a közelben vannak a hivatalok, a posta, a mozi, az éttermek és a kávézók is.
Különlegessége, hogy akár panziónak is kialakítható. Érdemes megnézni, hogy a négyzetméterár mindössze 146 ezer forint, holott pár éve, minőségi alapanyagokból épült házról van szó.

Még mindig fővárosi szemmel nézve, döbbenetesen alacsonyak a lakásárak is. A város kedvelt lakótelepén, a Madách ligetben két szobás, 55 nm-es, rendezett környezetben található ez az ingatlan. Hátránya, hogy negyedik emeleti és nincsen lift, illetve a fűtése villannyal történik. Előnye, hogy a vizes helyiségek felújítására nem muszáj költeni. A lakás ára 6,1 millió forint.

 

Ha tovább kalandozunk ebben a szép kis északi városban, bőven találunk középkategóriás házakat is. 20 millió forint környékén a 80-as évek stílusában épült, kifejezetten jó helyen lévő házakat is vehetünk. Ez a 192 nm-es, 1984-ben épült ingatlan a város legkedveltebb és legjobb helyen fekvő utcájában keresi a gazdáját 20,9 millió forintért. A közelben, 300 m-re található a városközpont és több nagy áruház is, ráadásul két generációssá is alakítható az ingatlan.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)