Kényelmes otthonok, vajon mennyiért?!

Budapesten gombamód épülnek egyre érdekesebb extra szolgáltatásokat kínáló lakások. Nagy érték a belvároshoz közelebb eső részeken a belső, zárt parkolóhely, a gondozott kert, a biztonsági és okos otthon (távoli vezérlés) rendszerek, vagy épp az „örökzöld sláger”, a portaszolgálat.

A CSOK 10+10 milliós lehetőséget ad a három gyerekes, vagy ennyit vállaló családoknak. Azaz nem csak a legtehetősebbek, hanem a jobb módú középosztálybeliek közül is sokan belevágnak, hogy nagyobb alapterületűre cseréljék régi lakásukat. Én nem tennék ilyet, mert drágállom a dolgot, de nagyon sokan előre befizetnek egy éppen épülő társasház egyik lakására, hogy aztán, mint első tulajdonosok beköltözhessenek egy teljesen új ingatlanba. Az kábé olyan, mint aki csak új autót hajlandó venni, lelke rajta, hajítsa csak ki az ablakon azt a sok pénzt, ha teheti …

Csábítóan hatnak persze az új társasházak leírásánál a portaszolgálat, a biztonsági rendszerek, belső zárt parkolóhelyek, vagy a kert gondozása, amely a közös költségben benne foglaltatik.

Ebben az erzsébetvárosi újépítésű társasházban egy 53 nm-es, egy plusz fél szobás lakás 42,2 millió forintba kerül. Az épületek hat emeletesek, a házak között pedig gyönyörű parkosított, szökőkutas és árnyas felületet alakítottak ki.

Újpesten a húsz lakásos Teraszházban egy 38 négyzetméteres, egy szobás lakás 21,9 millióért érhető el.
A földszinti lakások kertkapcsolatosak, de az emeleti lakások is nagy terasszal rendelkeznek. A közös kert parkosított és a lakók autóinak parkolása is megoldott.

A III. kerületben szintén egy nagy épületegyüttesben kínálnak különböző méretű új építésű lakásokat. Ebben az idilli környezetben egy két szobás, 62 nm-es lakás 45,5 millióért vehető birtokba. A lakóházak mindössze két emeletesek, mindegyik lakáshoz nagy erkély, vagy a földszintiek esetében hatalmas terasz tartozik. Az épületek tetején pedig egy-egy nagy méretű penthouse lakás is kialakításra került.

Budán több lakóparki építkezés zajlik. A legtöbb helyen úgy oldják meg a parkolást, hogy leviszik a föld alá a garázst. Így történik ez az Elite Parkban is. Ebben a komplexumban a lakásokhoz teremgarázs-beállót és tárolót vásárolhat az érdeklődő, előbbi legolcsóbb verziójának ára 3,36 millió forint.

 

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)