A lépcső dizájn fontos az otthonban!

A lépcső dizájn is fontos szempont lehet amikor a lakást szeretnénk berendezni. Elgondolkodtató, hogy ezek milyen alakot öltsenek és milyen anyagból készüljenek. Az otthontérkép.hu oldal ingatlankínálatában néztünk körül és olyan eladó lakások után kutattunk, amik valamiért érdekesek és hangulatosak is.

Vannak szimplább és extrémebb elképzelések is.

eladó lakás

Néha azért még a helytakarékosságra is gondolhatunk, amikor ezeket tervezzük.

eladó lakás

Ez a Zugló történelmi negyedében levő 4 szobás lakás nagyon hangulatos és a lépcső is dob ezen. A két szintet köti össze ez a színében és anyagában is találó lépcső. Az alsó szint egy közvetlenebb, vendéglátó térnek is megfelel, a felső szint pedig inkább egy intimebb helyiségnek való.

budapesti lakások

Erzsébetvárosban, ebben a másfél szobás szépséges lakásban is nagyon jól mutat a lépcső. A tereket inkább a fehér és élénkebb színek jellemzik, ezeket dobja fel egy-egy szürke bútordarab és lépcső is. A komfortos kégli teljes körű felújításon esett át, de ez látszik is ha a fotókat nézegetjük. Ha elnyerte a tetszésed, most akár azonnal be is költözhetsz!

lakások Budapest

Szekszárdon egy teljes körlépcsős lakásba csöppentünk, ami a sötét színével nagyon kihangsúlyozza a narancssárga színű falakat.

eladó lakás

Krisztinavárosban a Budai Vár alatt eladó ez a különleges atmoszférát sugalló lakás. Az exkluzív magasföldszinti otthon galériázott, ami önmagában is nagyszerűen mutat. Airbnb engedéllyel is rendelkezik, szóval aki befektetési lehetőségként tekint rá, annak ez egy tökéletes biznisz lehet.

felújított lakások

A XVII. kerületben egy társasház, második emeletén is találtunk egy menő lakberendezési ötletekkel berendezett 95 nm-es lakást. Például többek között ott van a kis és egy kissé meredek stílusos lépcső is. A tetőteret beépítették, itt láthatunk egy szobát, gardróbot és egy tágas előszobát is. A nappaliból egy fedett teraszra érünk, ahonnan panorámás kilátásunk van a környékre.

lépcső dizájn

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Az Építési és Közlekedési Minisztérium nem tett le arról, hogy megvonja a zöldrendszámot és annak minden kedvezményét a plug-in hibrid autóktól.

© 2024 (v2.202102)