A lépcső dizájn fontos az otthonban!

A lépcső dizájn is fontos szempont lehet amikor a lakást szeretnénk berendezni. Elgondolkodtató, hogy ezek milyen alakot öltsenek és milyen anyagból készüljenek. Az otthontérkép.hu oldal ingatlankínálatában néztünk körül és olyan eladó lakások után kutattunk, amik valamiért érdekesek és hangulatosak is.

Vannak szimplább és extrémebb elképzelések is.

eladó lakás

Néha azért még a helytakarékosságra is gondolhatunk, amikor ezeket tervezzük.

eladó lakás

Ez a Zugló történelmi negyedében levő 4 szobás lakás nagyon hangulatos és a lépcső is dob ezen. A két szintet köti össze ez a színében és anyagában is találó lépcső. Az alsó szint egy közvetlenebb, vendéglátó térnek is megfelel, a felső szint pedig inkább egy intimebb helyiségnek való.

budapesti lakások

Erzsébetvárosban, ebben a másfél szobás szépséges lakásban is nagyon jól mutat a lépcső. A tereket inkább a fehér és élénkebb színek jellemzik, ezeket dobja fel egy-egy szürke bútordarab és lépcső is. A komfortos kégli teljes körű felújításon esett át, de ez látszik is ha a fotókat nézegetjük. Ha elnyerte a tetszésed, most akár azonnal be is költözhetsz!

lakások Budapest

Szekszárdon egy teljes körlépcsős lakásba csöppentünk, ami a sötét színével nagyon kihangsúlyozza a narancssárga színű falakat.

eladó lakás

Krisztinavárosban a Budai Vár alatt eladó ez a különleges atmoszférát sugalló lakás. Az exkluzív magasföldszinti otthon galériázott, ami önmagában is nagyszerűen mutat. Airbnb engedéllyel is rendelkezik, szóval aki befektetési lehetőségként tekint rá, annak ez egy tökéletes biznisz lehet.

felújított lakások

A XVII. kerületben egy társasház, második emeletén is találtunk egy menő lakberendezési ötletekkel berendezett 95 nm-es lakást. Például többek között ott van a kis és egy kissé meredek stílusos lépcső is. A tetőteret beépítették, itt láthatunk egy szobát, gardróbot és egy tágas előszobát is. A nappaliból egy fedett teraszra érünk, ahonnan panorámás kilátásunk van a környékre.

lépcső dizájn

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)