Szépséges otthonok gyerekes családoknak

Gyerekekkel nehéz költözni, de ha a kiszemelt ház már ki van alakítva úgy, hogy tágasan elférjen a család, sőt udvar is van, ahol a lurkók levezethetik energiájukat és talán még játszóteret vagy medencét is igénybe vehetnek, az már egy pozitív dolog. Ezek csak az álmok!  Magyarország különböző településein keresgéltünk az előbb említett preferenciák szerint és hoztunk is néhányat! Gyerekes családok figyelem!

Debrecenben ebben az újszerű állapotban levő 4 szobás házban simán elfér egy kisebb létszámú család. A 2014-ben épült minőségi anyagokból épített ház egy 350 nm-es telken helyezkedik el, ahol a gyerekek szabadon játszhatnak. Különféle szórakozási lehetőséget rejt a gyerekek számára kialakított játszótér.

eladó házak

Leányfaluban, a Duna-Ipoly Park határán is felfedeztünk egy 3000 nm-es telken levő családi házat. Itt felfedezhetünk a gyerekek számára alkalmas kis játszóteret, ami persze kiegészül egy medencével is.

gyerekes szülők

Sopron közelébe Hegykőn, az új lakóparkban is rátaláltunk egy 5 szobás, kétszintes kis szépségre. A kert tágas, így kikapcsolódhat a szülő és a gyerek is, hiszen játékok, faház, grillező is mind megtalálható.

Hegykő

Budapest agglomerációjában, Szentendrén is rábukkantunk erre a nagy telkes ingatlanra. A 8 szobás otthon Boldogtanyán helyezkedik el, innen szépséges kilátás nyílik a Dunakanyarra és a szigetre is.

Szentendrei ház

Ha már Dunakanyarról beszélünk akkor jöjjön egy olyan luxus ház ami Surányban található. A kertje bámulatos, a gyerekek álomhelye, hiszen csúszda, hinta, homokozó, mászóka és nap vitorla is.

eladó ház

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdekes számok a Yettelnél

Érdekes számok a Yettelnél

Évi 80 százalékos plusz.

Újabb hotelből dobták ki az MCC-s konferenciát, amelyen Orbán Viktor is szerepet kapna

Újabb hotelből dobták ki az MCC-s konferenciát, amelyen Orbán Viktor is szerepet kapna

A brüsszeli Sofitel sem kér a rendezvényből. 

Kivételes produkció a magyar kakaós csigáktól

Kivételes produkció a magyar kakaós csigáktól

Hamburger kontra joghurt.

Példátlan lépéssel próbálkozik a Nike

Példátlan lépéssel próbálkozik a Nike

Méretes az olimpiai büdzsé.

© 2024 (v2.202102)