Családi házak a patak partján!

Mindig felüdítő, ha egy kis tó vagy patak van a telkünkön, nem csak nyugodt perceket tölthetünk mellette, hanem jól is mutat. Szemünk elé került néhány különleges darab, ezekből látszik, hogy sokan kihasználták a patak adta lehetőségeket a kert kialakításánál, de vannak olyanok is akik csak megemlítik pluszként, hogy az is tartozik az adott ingatlanhoz. Következzen néhány patakos eladó családi ház!

Szentendre egyik legszebb részén, a Bükkös patak mellett egy mesés mediterrán stílusú otthonra találtunk. A három szintes 5+3 szobás ingatlan nyugalmas és üde környezetben található. A ház intim kerttel, mosókonyhával és hobby helyiséggel is rendelkezik.

Szentendrei házak

Repüljünk egy kicsit a Balaton környékére is. Balatonfüreden egy modern berendezési elemekkel ellátott luxus villa kerti tóval és patakkal is büszkélkedhet. A dísznövényekkel beültetett kert patakjához még két hidat is építettek. Ha mindez nem elég akkor érdemes a belső tereket is megtekinteni, hiszen egyszerűen mesések, persze ezt a látványt belsőépítészeti tervezésnek köszönheti.

eladó házak Balatonfüred

Pápától 10 km-re, Gannán eladó egy 3 hektáros birtok. Az újszerű állapotban levő, 4 szobás ház egy álomszép telken helyezkedik el. Ezt átszeli egy patak, ami egy mesterségesen létrehozott halastóba ömlik. Ehhez tartozik egy kis sziget és egy stég is. Ha belső terekben szeretnél relaxálni, akkor az antik berendezési elemekkel ellátott terek segítenek egy különlegesebb hangulatba esni, de egy kisebb faházikóban található 6 személyes fényterápiás finn szaunát is igénybe lehet venni.

eladó ingatlanok

Budapesthez közel, Dobogókőn egy gyönyörű, csendes környezetben levő ház kertjét is megcsodálhatjuk. Itt szép növényzetet, halas tavat és egy kis patakot is találunk. A kikapcsolódás garantált!

agglomerációs házak

Szentendrén egy másik patak menti házra bukkantunk. Könnyen megközelíthető, bevásárlási lehetőség is van a közelben, de a Duna-part is csak 10 percre van. A házról elmondható, hogy egyedi és minőségű tervezésű, másfél szobás, a hozzá tartozó telek szépen kialakított, kerti sütögetővel ellátott.

patak part

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)