Mesés debreceni lakás fiataloknak!

Debreceni lakások után kutakodtunk és találtunk olyan darabokat, amik első otthonként, vagy befektetésként ideálisak lehetnének! Hoztunk is egy tökéletes példát, ami a fiataloknak jó választás lehet, hiszen kinézete, felszereltsége, jól megközelíthetősége és az egyetem közelsége is megdobja az értékét.

lakások Debrecen

A VIII. emeleti, erkélyes lakás teljes körű felújításon esett át, megemlíthetők a minőségi gépezetek, új szaniterek, beltéri ajtók és még sorolhatnánk. Esztétikailag is kivételes, nagyon ötletes díszeket, kiegészítőket és bútordarabokat fedezhetünk fel, többek között kiemelném a faliórát, a nappaliban levő széket, a konyha dizájnt. Nagy hangsúlyt fektettek a színekre, amik az idei év menő színeinek számítanak, de arra is fókuszáltak, hogy ezeket néhány kiegészítővel feldobják, mint például a kisebb-nagyobb növényekkel, virágokkal.

felújított lakások

A lakás nagyon jó környéken van, hiszen a közlekedés kiváló, a 2-es villamos, buszmegállók csak néhány perces távolságra vannak. Parkolni az épület előtt lehetséges, közterületen, ahol általában van hely és díjmentes. Szórakozási, bevásárlási lehetőségek, különböző intézmények, óvodák, iskolák is mind megtalálhatóak a közelben!

eladó lakások

Az eladó lakás tehermentes és akár azonnal költözhető! Magánszemélyként, azért minden feltétel adott, hogy elkezdjük úgymond a nagy felnőtt életet, ha pedig befektetésként gondolunk rá, akkor pedig az egyetem közelség egy releváns tényező.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Ez történt az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Érdekes módszerrel derítették ki a kutatók, hogyan alakulhatott a nyári átlaghőmérséklet az elmúlt kétezer évben. 

© 2024 (v2.202102)