Felfoghatatlanul gyönyörű házak Gödöllőn

Magánklinikának is alkalmas villát, de központi porszívóval, szennyesledobóval ellátott és teraszos kialakítású kerttel megáldott luxusházat is találtunk Gödöllőn. Az agglomeráció népszerű települései még inkább felértékelődnek, amikor Budapesten elszállnak az ingatlanárak.

Amikor a fővárosban látványosan felfelé rugaszkodnak el az árak, az agglomeráció népszerű települései még inkább felértékelődnek a kiköltözni, nagyobb lakásra, családi házra vágyók körében. 

Gödöllő egyébként is kedvelt célpont a Pest megyei agglomerációban, hiszen az M3-ason vagy a 3-as főúton könnyen elérhető innen Budapest, a település pedig igazi kertvárosi ínyencfalat. 

Látszik is a helyi ingatlanpiaci kínálaton, hogy az albérlet után kajtató egyetemistáktól az első lakásukra vadászó párokon át egészen a luxus igényekkel rendelkező prémiumvásárlókig mindenki megtalálhatja a számítását Gödöllőn.

Ezúttal az 50 millió feletti családi házak között néztünk szét, ebben a kategóriában is inkább a felső szegmens felé orientálódva. Nos, meghökkentő szépségű ingatlanokra bukkantunk.

Lélegzetelállító például ez a 175 millió forintért hirdetett, 551 négyzetméter alapterületű, 8 szobás, 2006-ban épült luxusvilla. 

Kattints a képre még több fotóért!

A csanaki lakópark legcsendesebb utcájában eladó örök panorámás kilátással a városra, erdő övezte parkosított kerttel, uszodával, szaunával, konditeremmel. Alkalmas lehet cégközpont, panzió, orvosi vagy rekreációs központ kialakítására is. A telek mérete 1876 négyzetméter. 

55 millió forintért kínálják ezt a 280 négyzetméter alapterületű, 9 + 1 félszobás családi házat. Gödöllő nyugodt, csendes, kertvárosi részén található, és akár 3 generáció számára is kényelmes, 3 külön bejáratú otthont nyújthat. 

Kattints a képre még több fotóért!

A házat 2001-ben belül teljesen felújították. A két szint külön mérőórákkal ellátott, és ipari áram is van. Gödöllő központja (piac, áruház, bank, posta, rendőrség, múzeum, mozi, éttermek, Művészetek Háza, busz, HÉV) kellemes sétával 15 perc alatt elérhető, de az óvodáig, általános iskoláig, gimnáziumig, egyetemig, vagy a vonatig sem kell 20 percnél hosszabb sétát tenni – így a család jogosítvánnyal nem rendelkező tagjainak is remek választás!

96 millió forintra tartják ezt a Gödöllő örök panorámás részén található, minden igényt kielégítő 370 négyzetméteres családi házat.

Kattints a képre még több fotóért!

Napsütötte domboldalon egy 1969 négyzetméteres parkosított telken helyezkedik el. Akad benne dupla garázs, hobbiszoba, nappaliból nyíló terasz, központi porszívó, szennyesledobó, klíma, riasztó, kaputelefon, automata öntözőrendszer, automata kert- és garázskapu.

Mindenhol egyedi gyártású, minőségi bútorok, könyvszekrények, gardróbok, kertész által gondozott, dísznövényekkel beültetett, teraszos kialakítású kert grillezővel, filagóriával.

Fantasztikus hangulatú ház.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij Bidenhez fordult, amerikai börtönbe küldtek egy csempésző orosz üzletembert

Zelenszkij Bidenhez fordult, amerikai börtönbe küldtek egy csempésző orosz üzletembert

Egy friss szakértői vélemény szerint az ukránok folytani fogják a háborút. 

Forint: az egyiknek sikerült, a másiknak nem

Forint: az egyiknek sikerült, a másiknak nem

A forint a dollárhoz képest erősödött péntek óta, az euró azonban maradt a helyén. 

Már csak egy "apróság" hiányzik ahhoz, hogy Orbán Viktor elhozza a világbékét

Már csak egy "apróság" hiányzik ahhoz, hogy Orbán Viktor elhozza a világbékét

Dübörög a miniszterelnök békemissziója, de mégis merre? Mit tudunk arról, hogy milyen békét is szeretne elérni Orbán Viktor?

© 2024 (v2.202102)