A Nyugatiból 40 perc alatt a földi paradicsomban találhatja magát

Az emelkedő lakásárak miatt egyre többen menekülnek Budapestről az agglomerációba, de nem ez az egyetlen dolog, amiért érdemes a főváros környéki településeket választani.

El tudna képzelni egy olyan vidéki otthont, ahonnan 40 perc alatt a Nyugati pályaudvaron lehet, miközben a budapestiek akár egy órát is utaznak városon belül, hogy a munkahelyükre érjenek? El tudna képzelni egy olyan otthont, amely mindemellett családi házas övezetben, belterületen, mégis egy arborétum jellegű kert közepén helyezkedik el? Épp ilyen ingatlant találtunk Piliscsabán!

Az A vonalú hétvégi házak hangulata mindenkit magával ragad, felújítva akár állandó lakásként is csodálatosak. Egyre több külföldi példát láthatunk arra, hogy ilyen házakból letisztult, modern, kortárs otthonokat alakítanak ki, vagy éppen boho chic stílusban újítják fel őket, ami még jobban illik ezekhez az épületekhez.

Ezt a piliscsabai házat is ilyen stílusban álmodta meg tulajdonosa, de ami még szebb, az a körülötte elterülő kert, mely több kertészeti és lakberendezési magazinban is szerepelt. Ennek a háznak bármely ablakán kinézve úgy érezhetjük, mintha egy varázslatos erdő közepén, egy mesés kis tisztáson élnénk.

Az ősfás kertben kis patak, két tó és szépen kialakított pihenőhelyek biztosítják, hogy kiszakadhassunk a rohanó mindennapok forgatagából. A telekről kilépve azonban érezhetjük, hogy nem vagyunk teljesen elzárva a világtól, hisz a szomszédok elég távol vannak ahhoz, hogy ne zavarjanak, mégis elég közel ahhoz, hogy legyen kihez szólnunk, és a vasútállomás, az élelmiszerbolt és a gyógyszertár is elérhető néhány perc sétával.

Maga az épület pedig belül is tartogat kellemes meglepetéseket. Vidám színei, keleties hangulata magával ragadó és otthonos. Földszintjén konyha-étkező, nappali és egy fürdőszoba található épített zuhanyzóval, emeleti szobája hálónak, dolgozónak vagy akár vendégszobának is remek lehet. A házhoz borospince, tároló is kapcsolódik, utcafrontján egy különálló épületben található a garázs.

Jelenlegi állapotában pároknak vagy egyedülálló személyeknek ideális, de a mindössze 6,8%-os beépítettségnek köszönhetően bővíthető anélkül, hogy legnagyobb értéke, a kert sérülne. Egyedi hangulata, elhelyezkedése miatt vonzó lehet művészek számára, de bárkinek ideális, aki a főváros közelében, mégis vidéken keresi a nyugalom szigetét.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)