Értékálló luxusotthon Újlipótvárosban

Lakásvásárláskor alapvetően két dolog határozza meg döntésünket: az első az, hogy értékálló ingatlant vegyünk, a másik, sokak számára szintén fontos szempont, hogy a lakás azonnal költözhető legyen. Olyan ingatlant, ami mindkét kritériumnak megfelel, azonban nem könnyű találni.

Mitől lesz egy lakás értékálló? Elsősorban a lokációtól. Ez az a pont, ahol eldől, hogy a lakás 10-20 év múlva könnyen és jó áron eladható lesz-e. A legjobb környékek természetesen minden városban a belvárosban vagy annak közelében vannak, de népszerűek még azok a csendes, nyugodt kertvárosok is, ahonnan jó a közlekedés a belvárosba. Így van ez Budapesten is, ahol a XIII. kerület az elmúlt években igazi sztárkerületté vált.

Ezen nem is kell különösebben csodálkoznunk, hiszen a kerület közvetlenül határos az V. kerülettel, rendkívül jó a közlekedése, mégsem olyan árakon lehet itt lakáshoz jutni, mint a belső kerületekben, és a frekventált elhelyezkedés mellett rengeteg a zöld övezet, amit a Margit-sziget hatalmas összefüggő zöld felülete is kiegészít.

A kerületen belül is az egyik legnépszerűbb városrész Újlipótváros, ami a körúthoz és a Dunához való közvetlen közelségével vívta ki magának ezt a pozíciót. Itt még találunk szép, körfolyosós belvárosi házakat, amelyekben mindig érdemes lakást venni. Ezek a lakások azonban sokszor felújításra szorulnak, de néha igazi gyöngyszemekre is bukkanhat az ember, mint amilyen ez a 3 szobás lakás is a Hegedűs Gyula utcában.

A Hegedűs Gyula utca a körúttól indul, itt rögtön az elején, a Vígszínház közvetlen közelében áll az a folyamatosan karbantartott, szép ház, melynek II. emeletén találjuk a tágas, világos, nagy belmagassággal rendelkező, felújított lakást.

A gyönyörű lakás műszakilag éppúgy megújult, mint esztétikailag, de felújításánál szem előtt tartották a régi értékek megőrzését, így a belső ajtókat megtartották, csak a külső nyílászárókat cserélték hőszigetelt nyílászárókra.

A lakás fűtésrendszere is megújult, új kondenzációs kazánt kapott, konyháját az új konyhabútoron kívül kiváló minőségű konyhagépekkel szerelték fel. A lakás kizárólag minőségi anyagok beépítésével tetőtől talpig lett felújítva, minden részletére gondosan ügyeltek beleértve a világítás megtervezését is, melyben a funkcionalitás és az exkluzív világítótestek kiválasztása is szerepet játszott.

A koronát a lakásra a nappaliból nyíló két hálószoba teszi fel, melyek külön fürdőszobákkal rendelkeznek, így nyújtva az igazi luxus érzését tulajdonosuk számára. Ez a lakás ideális lehet mindazoknak, akik kiváló lokáció mellett szeretnének luxus körülmények között élni, és befektetőknek is, hiszen az ingatlan a belváros, a Duna-part, a Margit-sziget, a Nyugati tér és a Westend közelségének köszönhetően könnyen kiadható.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

Zelenszkij újra tisztogatásra kényszerül, a Kreml meg van győződve róla, hogy amerikai-ukrán támadás érte a Krím-félszigetet. Háborús összefoglaló. 

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Móra Mátéval, a Generali Alapkezelő Zrt. portfóliómenedzserével beszélgetett újságírónk, Vég Márton.

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Állítólag a Fidesz ECR-hez való csatlakozása is téma lesz.

© 2024 (v2.202102)