Fedezzük fel a Vecsési járás ingatlankínálatát!

Egy újabb Pest megyei járásban néztünk körül, amihez 3 város és egy község tartozik.  A Vecsési járás Magyarország egyik legfejlettebbje, mi most az ebbe tartozó területeken néztük meg az ingatlankínálatot és hoztunk mindegyikből egy példát. Jöjjenek az agglomerációs házak!

Kezdjük is a járás székhelyével, Vecséssel. A családi házak kínálatából kiválasztottuk ezt a 4+3 szobás gyönyörűen parkosított otthont. Ehhez tartozik egy nyári lak, medence, fedett teraszok, 4 kocsibeálló is. Csendes, kertvárosias környezet veszi körül, de attól még könnyen megközelíthető és lehetőségekkel teli. Belső tereit illetően elmondható, hogy világosak, rendezettek és helytakarékosak.

eladó házak Vecsés

A fejlődő Üllőn egy szépen felújított 5 szobás modern ingatlan is eladó. Az otthon 2017-ben teljes körű felújításon esett át, ez a külső és belső terekben is meglátszik. A nagy telek lehetőséget adhat különféle kialakításokra, események megszervezésére. Nagyon hangulatos lehet!

eladó házak Üllő

Jó adottságokkal rendelkező , 6 szobás otthon is várja az új lakókat Maglódon. Jó helyen van, hiszen a város központjában található, de attól még lehetőség van arra is, hogy a gyümölcsfákat, virágokat tovább rendezzük, ápoljuk. Az ingatlan felújított és hozzáépítéssel bővítették a lakóteret is.

felújított családi házak Ecser községben ezt a szépen kialakított 5 szobás ház kínálják. A Kálvária dombon található családi ház 2009-ben épült egy csendes környezetben van. Udvarán tároló, kerti sütögető helyiség is van. Az újszerű állapotban levő ház belső terei kiválóak és hangulatosak, amit még tetőz a kandalló is.

újszerű házak

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Este 21 órakor a futball Európa Bajnokság döntőjén drukkolhatnak Spanyolországért, illetve Angliáért a sportrajongók. Vajon ki nyer ma este? 

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

© 2024 (v2.202102)