Felújítandó lakások a belváros szívében!

Mindennap végigsétálok Terézváros utcáin és sok épületből kihallatszanak a fúráshangok, kopácsolások és a munkások hangjai. Körülnéztünk olyan lakások után kutatva, amelyek minimum 2 +1  szobások és felújítandók. Ha a nagyobb méretű lakásokat egy kicsit kipofozzuk és műszakilag is rendbe tesszük, akkor máris megéri a befektetés. Nézzünk néhány felújítandó lakást!

Az Andrássy út közelében, a kisföldalatti Vörösmarty utcai megállójának szomszédságában eladó ez a 3 szobás utcára néző lakás. Néhány éve kisebb-nagyobb felújításon esett át, de még szükséges munkálatokat végezni. Alkalmas lehet saját lakásnak, de kiadásra és iroda kialakítására is. Akár azonnal birtokba vehető!

3 szobás lakások

A belváros szívében, az Opera közelében találtunk egy erkélyes polgári lakást. Az első emeleti otthonban a fehér falakat a színes kiegészítők dobják fel. Mivel nagyszerű helyen található, akár Airbnb-re is kiváló vagy kisebb csoport irodájának is könnyen elképzelhető.

VI. kerület

A  Podmaniczky utcában egy loggiás, 123 nm-es otthonban is jó lehetőségek rejlenek. Nagy belmagasságú, a mennyezet faragott, kazettás, nagyon jól mutat. 2015-ben részleges felújításon esett át, jelenleg jó műszaki állapotban van, tehát kis elképzeléssel pompás lakássá alakítható.

VI. kerületi eladó lakások

Egy jó lakóközösséggel rendelkező, szép házban eladó egy másik felújítandó, alakítható ingatlan. Közelben van a Városliget, a Hősök tere és több bevásárlási, kikapcsolódási lehetőség is.

Terézvárosi lakások

 


© 2021 (v150.202005)