Felújítandó lakások jó áron, jó környékeken, remek közlekedésnél

Felújítandó vagy költözhető? A lakáskeresés során kevesen vannak abban a szerencsés helyzetben, hogy olyan helyen és olyan kész, hibátlan lakást vásárolhatnak, amilyet szeretnének. 

A legtöbben rákényszerülnek arra, hogy valamiről lemondjanak. Ilyenkor az a legjobb megoldás, ha az ingatlan azon tulajdonságaihoz ragaszkodunk, amiken nem tudunk változtatni, mint az elhelyezkedés. Ha viszont így közelítjük meg a lakáskeresést, érdemes a felújítandó lakások között keresgélni. Ezek ugyanis sokkalta jobb áron elérhetők, és egy kis ügyességgel milliókkal olcsóbban lehet egy, a saját ízlésünk szerint felújított, végül sokkalta értékesebb, akár milliós négyzetméter-árakat is megérő lakásunk.

Az első lakás Ferencváros igen frekventált részén, a Hév, a 2-es, a 4-es és a 6-os villamos, valamint számos buszjárat megállója közelében helyezkedik el. Jó választás azoknak, akik tágas, családi otthont keresnek, a lakásban ugyanis 2+1 félszoba található. De befektetőknek is ideális, mert a 81 nm-es alapterületből két kisebb, mégis elegáns, mini luxuslakás is kialakítható, és a mai piacon a nm ár is eléggé barátinak mondható.

Hasonló méretű a következő XII. kerületi lakás is, mely 80 négyzetméteres és három szobával rendelkezik. Innen a MOM Park csupán 5 perc séta, a közelben pedig a számos busz és villamos jár.

A XIII. kerületi Lehel utcából hoztuk az alábbi két szobás lakást, mely a Lehel piactól és a Westendtől pár perc távolságra van, így metró és villamos is található a közelben.

XI. kerület frekventált részén található az alábbi 2 szobás, 54 négyzetméteres lakás. Innen a Móricz Zsigmond körtér 5 perc, ahol elérhető az M4-es metró, számos villamos, és buszjárat.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)