A jövő társasháza: a loft hangulat találkozása a környezettudatossággal

A XIII. kerületi LOFT52 Budapest egyik legizgalmasabb újépítésű projektje. A beruházás különlegessége, hogy az ipari hangulatú épületet eredetileg nem lakóháznak szánták, innen ered az indusztriális, loft hangulat, és a most készülő lakások egyedi karaktere, mint a nagyobb belmagasság vagy a hatalmas üvegfelületek.

A társasházban, 3 lépcsőházban összesen 84 lakás lesz. Minden lépcsőház megközelíthető a Petneházy utca és a zárt belső udvar felől is. A projekt tervezői további részletekre is nagy figyelmet fordítottak, így az ingatlan lényegesen erősebb szerkezeti tartópillérekkel, vastagabb födémmel, és nagyobb kapacitású liftekkel rendelkezik, ami jelentősen meghaladja a jelenlegi újépítésű házak szokásos műszaki paramétereit.

A társasházban rendkívül alacsony környezeti terhelésű, fenntarthatóan üzemeltethető otthonokat terveztek. E cél érdekében központi szerep jutott a megújuló energia felhasználásnak és az olyan energiatakarékos megoldásoknak, mint a magas hatékonyságú VRF hűtő-fűtő rendszer és a hőszigetelt, 3 rétegű, 5 kamrás nyílászárók, amelyek hőhídmentes szigetelést biztosítanak. Az alacsony rezsi érdekében, lakásonként mérhető és helyiségenként szabályozható házközponti fűtés rendszert építenek ki.

Az épület zárt udvara nemcsak az exkluzív és pihenésre alkalmas parkosított zöldterületnek ad helyet, hanem biztonságos felszíni parkolóknak is. A teremgarázsban és a zárt udvaron több mint 70 gépjármű számára épült ki parkolóhely, amelyek között elektromosautó töltésére alkalmas beállók is találhatók.

Az „A” lépcsőház lakásainak hatalmas üvegfelületei egyedi hangulatot teremtenek lakóik számára. A 3,80 m-es belmagassággal rendelkező első emeleti lakások, akár galériával is kiegészíthetőek, de a megszokottnál nagyobb 2,90 m-es belmagasságú lakások is nagyobb életteret ígérnek. A belső tér kialakításnak kizárólag a tulajdonosok kreativitása szabhat határt.

Loft52

A változatos alaprajzú kínálatot a tetőtéri lakások teszik teljessé, amelyek tervezésénél fontos szerepet kapott, hogy világos, könnyen bútorozható és otthonos ingatlanok kerüljenek kialakításra.

A lakáskínálatban a stúdiólakásoktól a 2 hálószobás családi lakásokig sokféle élethelyzetre kínálnak megfelelőt. Az épület megközelíthetősége, a környéken elérhető kikapcsolódási lehetőségek végtelen sora, a különleges, indusztriális hangulatú lakások, a környezettudatos megoldások, valamint a kellemes és biztonságos lakókörnyezet együtt igazán különlegessé teszik ezt a beruházást.

A beruházó Indotek csoport az elmúlt években lakóingatlan fejlesztéseivel meghatározó szereplővé vált a magyar lakáspiacon. A Loft52 lakásainak átadását 2024-re ígérik.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

© 2024 (v2.202102)