Pomázi otthonok családoknak!

Az agglomerációs házakra mindig nagy érdeklődéssel tekintünk, főleg ha közel vannak a fővároshoz. Pomázon jártunk és családos otthonokra vadásztunk. A kiválasztottak nagy családok számára tökéletesek lehetnek, a környéken garantált a kikapcsolódási lehetőség, amit persze friss levegőn, csendben meg is tehetünk. Nagyszerű pomázi házak következnek!

Pomázon, a Vincellér utcában egy 4+2 szobás ház minden igényt kielégít. A 2000-ben épült ingatlan összesen 240 nm-es, nappaliból és 5 szobából áll. Igényesen elgondolt a kialakítása és stílusa is. Kívül modern elképzelések fedezhetőek fel, a belső részekre belépve inkább egy régiesebb atmoszférával találkozunk.

agglomeráció

Pomáz kedvelt részén, Orlováczon egy 2000-ben épült 400 nm-es szépség is alkalmas lehet egy nagy családnak, hiszen a 6 szobában bőven elférnek. A házat intimitás, jó megközelíthetőség és egyedi stílus jellemzi, de egy bámulatos panoráma is megajándékozza az ott lakókat.

Pomázi ház

A HÉV megállójától pár percre kínálja magát egy 5 és fél szobás felújított családi ház. Belső terei tágasak, sok a napfény és kényelmes. A kert gondozott és ennek a locsolása automata öntözőrendszer áll a rendelkezésünkre.

ingatlanok

Pomázon egy 8+1 szobás, domboldalon elhelyezkedő, 340 nm-es lakóterülettel rendelkező házat is találtunk. A családi otthon központi porszívó- öntözőrendszerrel van ellátva. A kertben hasonlóan a grillezőt igénybe vehetjük és a nyitott 50 nm-es teraszon kellemes időt tölthetünk.

pomázi házak

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Hiába a majdnem döntetlen, elismerte vereségét.

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Nem tudta behozni a kihívó a jelenlegi polgármestert.

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

A Nemzeti Választási Iroda székházánál tartották a demonstrációt.

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Közben az oroszok fokozzák támadásaikat Harkivnál.

© 2024 (v2.202102)