Pomázi otthonok családoknak!

Az agglomerációs házakra mindig nagy érdeklődéssel tekintünk, főleg ha közel vannak a fővároshoz. Pomázon jártunk és családos otthonokra vadásztunk. A kiválasztottak nagy családok számára tökéletesek lehetnek, a környéken garantált a kikapcsolódási lehetőség, amit persze friss levegőn, csendben meg is tehetünk. Nagyszerű pomázi házak következnek!

Pomázon, a Vincellér utcában egy 4+2 szobás ház minden igényt kielégít. A 2000-ben épült ingatlan összesen 240 nm-es, nappaliból és 5 szobából áll. Igényesen elgondolt a kialakítása és stílusa is. Kívül modern elképzelések fedezhetőek fel, a belső részekre belépve inkább egy régiesebb atmoszférával találkozunk.

agglomeráció

Pomáz kedvelt részén, Orlováczon egy 2000-ben épült 400 nm-es szépség is alkalmas lehet egy nagy családnak, hiszen a 6 szobában bőven elférnek. A házat intimitás, jó megközelíthetőség és egyedi stílus jellemzi, de egy bámulatos panoráma is megajándékozza az ott lakókat.

Pomázi ház

A HÉV megállójától pár percre kínálja magát egy 5 és fél szobás felújított családi ház. Belső terei tágasak, sok a napfény és kényelmes. A kert gondozott és ennek a locsolása automata öntözőrendszer áll a rendelkezésünkre.

ingatlanok

Pomázon egy 8+1 szobás, domboldalon elhelyezkedő, 340 nm-es lakóterülettel rendelkező házat is találtunk. A családi otthon központi porszívó- öntözőrendszerrel van ellátva. A kertben hasonlóan a grillezőt igénybe vehetjük és a nyitott 50 nm-es teraszon kellemes időt tölthetünk.

pomázi házak

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

© 2024 (v2.202102)