Pest megyei városok csodás otthonokat kínálnak!

Már több cikkünk szólt az agglomerációs otthonokról, Pest megyében több helyen is körülnéztünk, most pedig a Gödöllői járás két városában, Kerepesen és Kistarcsán néztük meg a kínálatot. Mindig belebotlunk csodás példányokba, amiknek a kinézete és lehetőségei is lenyűgöznek. Könnyen beleszeretünk néhányba!

Kerepesen egy különleges hangulattal elvarázsolt ikerházon akadt meg a szemünk. A 4+2 szobás rönkház egyedi életérzést kínál, nemcsak a belső terekben található dísztárgyak segítségével, hanem a rönkház adta illatokkal, kinézettel is. A 2001-ben épült otthon egy 693 nm-es összközműves telken helyezkedik el, ahol egy öntisztuló fürdőtavat is igénybe vehetünk.

eladó házak Kerepes

Kerepes kínálatából kiemeltünk egy olyan házat is, amely régi stílust képvisel. Nagyon jól kombinálták a színeket, a világosabbakat pirossal vagy barnával hangsúlyozták ki. A családi ház egy csendes utcában van, innen a közlekedés kiváló, bolt, posta, orvosi rendelő, de a HÉV is könnyen elérhető.

családi házak

Kistarcsa otthonai közül is kiválasztottunk egy hasonlóan elegáns szépséget. A belső kétszintes otthon egy gyönyörűen parkosított kerten épült, amelyen egy kerti tó is található, mindezt a teraszról is csodálhatjuk, sőt innen meg is közelíthetjük ezt. A 4 szoba berendezése igazán ámulatba ejtő, a nagy csillár, a bútordarabok és a sötétítők is mind hangulatgerjesztők.

eladó házak

Kis családnak a következő otthon megfelelő beosztású lehet, hiszen az 1+2 szoba helyet ad minden elképzelésnek. Tágas, minden igényt kielégítő otthon, ami a kényelmet szolgálja. A kertben lehetőség van játszótér vagy szabadidős terek kialakítására. Pozitív tényezőként megemlítenénk, hogy az egészségügyi intézmények, uszoda, boltok,  is mind a közelben vannak.

eladó házak

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Este 21 órakor a futball Európa Bajnokság döntőjén drukkolhatnak Spanyolországért, illetve Angliáért a sportrajongók. Vajon ki nyer ma este? 

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

© 2024 (v2.202102)