Álom-villa a Normafánál

A Normafánál nem csak kirándulni, a kilátásban gyönyörködni, vagy télen szánkózni lehet, hanem lakni is. Persze itt lakni kiváltság, presztízs, különösen, ha valakinek önálló házra is telik. Errefelé persze inkább elegáns nagy villák vannak, így a felső tízezer kedvelt vadászterülete ez, ami az ingatlanokat illeti.

A felső rétegeknek – és persze a kíváncsiskodóknak – hoztunk most egy kiemelten gyönyörű villát, ami a Normafánál, hatalmas, 2000 négyzetméteresnél is nagyobb, ősfás telken keresi a gazdáját.
A gyönyörű képek ugyan magukért beszélnek, de ejtsünk azért néhány szót a pompás épületről, erről a gyönyörű, elegáns, valóban – már elhelyezkedésénél fogva is – a luxust megtestesítő álomházról.

 

Vegyünk az alapokat, íme egy ősfás, intim telek, egészen pontosan 2068nm-en, rajta egy hangulatos, egészen egyedi villaház. Méghozzá olyan extrákkal, mint a rendszeresen használt és gondozott beltéri úszómedence, dupla garázs, impozáns méretű nappali, tágas kertkapcsolatos konyha, egyedi fa nyílászárók (melyek mindegyikéből a szép kertre lehet rálátni), mindez összesen 550 négyzetméteren.

Lépjük is be ebbe az álomházba: az impozáns méretű előszoba ajtaja mögött egy közel 60 nm-es terű, nappali fogadja az ide látogatót, a mind két oldalra nyitott ablakaival, amik a villa hangulatához illő fa zsalugáterekkel szereltek. A nappali mind két oldalán a kertbe léphetünk ki. Az egyik oldalon egy teljesen szeparált nagyméretű teraszra, a másik oldalon pár lépcsőn lefelé haladva, a fák és bokrok között sétálhatunk.
Itt van a tágas étkező is, amely mellette nagy, kétszárnyú ajtóval összenyitható vagy szeparálható tágas konyha található. A konyhabútor gépesített és ajtaján keresztül szintén a teraszra jutunk. Ezen a szinten mindenhol süttői mészkő-burkolattal fedett a járószint, alatta padlófűtéssel.

A lépcsőn felfelé haladva egy tágas fogadótérbe jutunk, ahol a bútorok összessége megmutatja a villa hangulatát, itt egy felső nappali vagy pihenő, de kialakítható egy dolgozó rész is vagy gyerekeknek egy közösségi tér. Ebből nyílnak a tágas, világos hálószobák, amelyekből ezen a szinten négy található. A szülői háló, ami kert hátsó felé nyílik egy saját nagy méretű erkéllyel és a szobához tartozó tágas, kádas fürdőszobával.

A többi három hálószobához 2 fürdőszoba és egy gardrób szoba van. Mindegyik hálószobába más napszakban köszönt be a Nap.

Erről a szintről az emeleti részre továbbhaladhatunk, ahol a fa tetőszerkezetének szépsége miatt, a tulajdonos nem szerette volna kihasználatlanul hagyni vagy lefedni ezt a teret, így egy nagyméretű, szinte levegős szoba került kialakításra. Gondolva egy esetleges későbbi változtatásra, a vízvételi lehetőség biztosított, egy későbbi konyha vagy tusoló kialakítására.

Visszatérve a ház fogadószintjére, lefelé haladva a kiszolgáló helyiségek kaptak helyet. Mint a kétállásos garázs, a gyönyörű folyamatosan használt medence tér, a mosókonyha, a kazánhelyiség, és egy nagyméretű tárolóhelyiség.

A Villa jól átgondolt kialakításának köszönhetően, az új tulajdonosa számára esztétikailag tökéletesíthető és korszerűsíthető, valamint stílusát tekintve elvihető több irányba. Erősíthető egy modern art deco-s irány, vagy egy mediterrán vezetés, de egy letisztult modern kivitelezés sem áll messze a lehetőségektől.
A lakás fűtését és meleg-víz ellátását a Vaillant gázkazán biztosítja. Felszeret Vaillant villanybojler,
A hideg burkolatok alatt mindenhol padlófűtés található, a meleg burkolatoknál radiátoros fűtés, egyes fürdőszobákban mind a kettő.

Közlekedés szempontjából is tökéletes választás az épület, bár a tulajdonos ide inkább taxival vagy saját autóval érkezik. De fontos azért, hogy a közvetlen közelben van a 60-as Busz és a Fogaskerekű, távolabb pedig a 21, 21A, 990-es buszok. A közelben van – a teljesség igénye nélkül – a Rege Park Játszótér, a Diana utcai játszótér, az Ágnes úti Játszótér, a Budapesti Katica Bölcsőde és Ficánka Játszócsoport, a Mother Goose Óvoda/ Kindergarten, a Jókai Mór Általános és Német Nemzetiségi Iskola, a Gennaro Verolino Általános Iskola és Speciális Szakiskola, Diákotthon és Gyermekotthon, a Háziorvosi rendelő, a Svábhegyi Patika. De a közelben kisebb üzletek és zöldséges is van.

A cikk az ingatlan értékesítőjének megbízásából készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Este 21 órakor a futball Európa Bajnokság döntőjén drukkolhatnak Spanyolországért, illetve Angliáért a sportrajongók. Vajon ki nyer ma este? 

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

© 2024 (v2.202102)