Ha családi ház, akkor ilyen legyen!

A lelke mélyén mindenki egy családi házra vágyik, amit ő maga tervezhet meg, ami tökéletesen illeszkedik igényeihez. Az építkezéssel járó hercehurcát azonban már nem sokan szeretik felvállalni, így ők inkább a már felépült családi házak között próbálják megtalálni a számukra tökéleteset.

Ha családi ház vásárlására adjuk a fejünket, akkor célszerű azok között az ajánlatok böngészni, amelyeket tulajdonosa saját célra építtetett, mert ezekre az ingatlanokra sokkal inkább jellemző a praktikusság és a minőségi anyagok használata, mint egy fejlesztő által, eladási céllal épített ingatlanra. Ugyanakkor fontos az is, hogy olyan házat találjunk, ami dizájn szempontjából a lehető legegyszerűbb, hogy kedvünk szerint alakíthassuk saját ízlésünknek megfelelően. Mogyoródon most épp egy ilyen házat kínálnak eladásra.

Az agglomeráció igen népszerű a Budapesten dolgozók körében, különösen, ha családalapítás előtt állnak. Az agglomeráció legtöbb településéről gyorsabban be lehet jutni a belvárosba, mint némelyik külső kerületből, és itt még biztosított az a nyugodt környezet, ami kisgyerekes családok számára sokkal kedvezőbb, mint a nyüzsgő főváros.

Mogyoród az agglomeráció egyik legnépszerűbb települése, amit sokan választanak új otthonuknak. Itt épült 2016-2017 között ez a modern, minőségi anyagokból épült, legmodernebb műszaki megoldásokat felvonultató, ideális méretű, minimalista családi ház, melyben bárki otthonra találhat.

A ház ideális választás, hiszen fiatal korának köszönhetően még mindig újszerű állapotban van, gazdaságos fenntartásáról pedig korszerű műszaki megoldások gondoskodnak. Falai 15 cm-es külső szigetelést kaptak, nyílászárói 3 rétegű üveggel készültek. Fűtését minden helyiségben infra padlófűtés biztosítja, mely szobánként vezérelhető, a hatékony energiafelhasználás érdekében az épületet hőcserélős szellőztető rendszerrel is felszerelték.

A nappali és a hálószoba klímát is kapott, de a többi helyiségben is megvan a lehetőség a klíma felszerelésére, mert a kiállásokat kiépítették. Az ablakok mindegyikét felszerelték szúnyoghálóval és motoros alumínium redőnyökkel is.

Az épület Smart Home okosház rendszert kapott, amivel a redőnyök, a világítás, a fűtés, a nappali LED hangulatvilágítása, a terasz napellenzője, a riasztó és a kamera rendszer is vezérelhető, és a rendszer utólag természetesen bármilyen más okos megoldással tovább bővíthető.

A ház nem is túl nagy, nem is túl kicsi, két hálószobájával és egy dolgozószobájával egy család számára éppen élhető méretű. Egy olyan otthon, ahol a sok felesleges szoba helyett inkább a magas minőségre törekedtek.

Az ingatlan természetesen örök panorámával is rendelkezik, parkosított kertjében egy tágas terasz és egy feszített víztükrű, fűthető medence is helyet kapott. Az igényesség itt is maradéktalanul megjelenik, a kert locsolását öntözőrendszer biztosítja, a kapu és a garázskapu is motoros.

A cikk megjelenését az Otthontérkép.hu-n megjelent hirdetés feladója támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)