Ha családi ház, akkor ilyen legyen!

A lelke mélyén mindenki egy családi házra vágyik, amit ő maga tervezhet meg, ami tökéletesen illeszkedik igényeihez. Az építkezéssel járó hercehurcát azonban már nem sokan szeretik felvállalni, így ők inkább a már felépült családi házak között próbálják megtalálni a számukra tökéleteset.

Ha családi ház vásárlására adjuk a fejünket, akkor célszerű azok között az ajánlatok böngészni, amelyeket tulajdonosa saját célra építtetett, mert ezekre az ingatlanokra sokkal inkább jellemző a praktikusság és a minőségi anyagok használata, mint egy fejlesztő által, eladási céllal épített ingatlanra. Ugyanakkor fontos az is, hogy olyan házat találjunk, ami dizájn szempontjából a lehető legegyszerűbb, hogy kedvünk szerint alakíthassuk saját ízlésünknek megfelelően. Mogyoródon most épp egy ilyen házat kínálnak eladásra.

Az agglomeráció igen népszerű a Budapesten dolgozók körében, különösen, ha családalapítás előtt állnak. Az agglomeráció legtöbb településéről gyorsabban be lehet jutni a belvárosba, mint némelyik külső kerületből, és itt még biztosított az a nyugodt környezet, ami kisgyerekes családok számára sokkal kedvezőbb, mint a nyüzsgő főváros.

Mogyoród az agglomeráció egyik legnépszerűbb települése, amit sokan választanak új otthonuknak. Itt épült 2016-2017 között ez a modern, minőségi anyagokból épült, legmodernebb műszaki megoldásokat felvonultató, ideális méretű, minimalista családi ház, melyben bárki otthonra találhat.

A ház ideális választás, hiszen fiatal korának köszönhetően még mindig újszerű állapotban van, gazdaságos fenntartásáról pedig korszerű műszaki megoldások gondoskodnak. Falai 15 cm-es külső szigetelést kaptak, nyílászárói 3 rétegű üveggel készültek. Fűtését minden helyiségben infra padlófűtés biztosítja, mely szobánként vezérelhető, a hatékony energiafelhasználás érdekében az épületet hőcserélős szellőztető rendszerrel is felszerelték.

A nappali és a hálószoba klímát is kapott, de a többi helyiségben is megvan a lehetőség a klíma felszerelésére, mert a kiállásokat kiépítették. Az ablakok mindegyikét felszerelték szúnyoghálóval és motoros alumínium redőnyökkel is.

Az épület Smart Home okosház rendszert kapott, amivel a redőnyök, a világítás, a fűtés, a nappali LED hangulatvilágítása, a terasz napellenzője, a riasztó és a kamera rendszer is vezérelhető, és a rendszer utólag természetesen bármilyen más okos megoldással tovább bővíthető.

A ház nem is túl nagy, nem is túl kicsi, két hálószobájával és egy dolgozószobájával egy család számára éppen élhető méretű. Egy olyan otthon, ahol a sok felesleges szoba helyett inkább a magas minőségre törekedtek.

Az ingatlan természetesen örök panorámával is rendelkezik, parkosított kertjében egy tágas terasz és egy feszített víztükrű, fűthető medence is helyet kapott. Az igényesség itt is maradéktalanul megjelenik, a kert locsolását öntözőrendszer biztosítja, a kapu és a garázskapu is motoros.

A cikk megjelenését az Otthontérkép.hu-n megjelent hirdetés feladója támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes várni szerdáig a tankolással? Most kiderül!

Érdemes várni szerdáig a tankolással? Most kiderül!

Ismét változnak az üzemanyagárak, nem is kicsit!

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

A választási iroda már nyilvántartásba is vette a Fidesz és KDNP közös listáját.

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Bartha András az Erstétől érkezik.

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

A 2023-as munkaerőpiaci adatokban már látványosan megjelenik az is, hogy a külföldi dolgozók száma egyre nő.

© 2024 (v2.202102)