Budapesten is találni 15 millió alatti lakásokat!

Eladó lakások kínálatában bőven van amiből válogatni, csak legyen erre pénz is. Persze mindig ultra modern lakásokról álmodozunk, de a szimplább kis otthonokat a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk és varázsolhatjuk át. Az alábbi bejegyzésben a 15 millió forintba kerülő eladó lakások kínálatát térképeztük fel.

Az Otthontérkép.hu oldalon keresgéltünk Budapest különböző kerületeiben, beállítva szűrőként a maximális árat. Az árnak megfelelően kis lakásokról beszélünk, válogatásunk mindegyik darabja 1 szobás.

Pesterzsébetről, egy akár azonnal költözhető, földszinti társasházi lakást hoztunk, amiben egy szobát, konyha-étkezőt, fürdőszobát alakítottak ki. Az otthon – a teljes berendezésével együtt –  13,9 millióba kerül.

eladó lakások XX. kerület

Egy másik XX. kerületi kis lakást is kiszemeltünk, ahonnan egy gondozott belső udvarra léphetünk ki. A kuckó részben felújításon esett át, ennek köszönhetően a 30 nm-es otthon jó állapotban várja az új lakókat.

XX. kerületi eladó lakások

Újpesten egy galériás 1 szobás, jó állapotú lakásra bukkantunk. Méretéből elsősorban egyedülállóknak megfelelő, de pároknak is első lakásként kedvező lehet. A kertkapcsolatos lakás 11,9 millió forintba kerül.

eladó lakás IV. kerület

A népszerű XIII. kerületben is találtunk egy közepes állapotú, 1 szobást, ami a Duna és a metró közelében van! Az akár azonnal költözhető ingatlan 14,6 millió forintért eladó.

XIII. kerületi ingatlanok

A VIII. kerületben egy belső udvarra néző, 1 szobás otthont találtunk, ami 2 szobává is átalakítható. Tömegközlekedési szempontból is kiváló, hiszen a villamosok, a 83-as troli is rövid időn belül elérhetők!

Orczy negyedi lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Putyint nem lehet diplomáciával legyőzni?

Putyint nem lehet diplomáciával legyőzni?

Az ukránok nagyon várják a friss tüzérségi lövedékeket. Háborús hírek.

Senki nem kap többé kegyelmet Novák Katalin miatt?

Senki nem kap többé kegyelmet Novák Katalin miatt?

Idén eddig szünetel a kegyelmezés.

Jól szervezett árverés: eladta az állam a Petőfi laktanyát is

Jól szervezett árverés: eladta az állam a Petőfi laktanyát is

Nagy árverés volt: az első licitáló nyert.

© 2024 (v2.202102)