Gesztenyefák árnyékában, zöld környezetben Bicskén

A zöld környezet mindig pozitív hatással van a hangulatunkra, mennyivel kellemesebb olyan zöld övezetben ébredni, ahol a fák árnyékában meghúzódhatunk és nyugodt perceket tölthetünk. Sokan gondolják úgy, hogy csodálatos a zöld környezet, de biztos messze vannak a mindennapokhoz szükséges szolgáltatások. Ez nem mindig van így! A Bicskén épülő Gesztenyés Lakókert a nyugodt, fás környezetet és az igények könnyű kielégíthetőségét kínálja.

A lakópark, a város belterületén, egy lakóövezetben helyezkedik el. A több, mint egy hektáros, bekerített terület ezt az idilli, kellemes környezetet nyújtja, a 20-30 éves gesztenye és nyárfa lombjai között. A kényelmet és kikapcsolódást egy akácfa játszótér is szolgája.

eladó lakások Bicske

A lakókert közelében vasútállómás van, a település központjában pedig megtalálhatók a különböző oktatási intézmények hivatalok, rendelők, üzletek, éttermek. A Bicske Szíve Park is könnyen elérhető, a család az uszodában és a rendezvény parkban is elütheti az időt. Megközelíthetősége kedvező vasúttal, távolsági busszal, helyi járatokkal vagy autóval.

új építésű lakások

A Gesztenyés Lakókert öt lakótömböt foglal magába, négy 17 és egy 14 lakásos társasházi épületet, ütemezett megvalósítással. Az egymástól élhető távolságra levő épületek földszint, 2 emelet és tetőtér beépítésűek, amelyekhez pince és parkoló is tartozik. A lakások alapterületei változók, így mindenki megtalálhatja  a magának megfelelő új otthonát. Minden lakás rendelkezik erkéllyel, amiknek mérete különböző, a legfelső emeleti otthonok nagy tetőteraszt is biztosítanak. Az árak a lakás méretétől függően változnak, 20 millió forint alatti lakást is kínálnak.

A cikk megjelenését a Gesztenyés Lakókert támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)