Amikor a terasz több mint asztal meg két szék

A teraszkapcsolatos lakások sok pozitív érzést kelthetnek bennünk, kiülhetünk és nyugodt perceket tölthetünk, vendégeket fogadhatunk, romantikus vacsorát fogyaszthatunk el és ha a mérete megengedi, akkor még napozhatunk is. A lényeg, hogy mi jól érezzük magunkat! Mindig tehetünk azért, hogy ne csak egy sivárabb, asztal, két szék várjon kint a teraszon. Ötletek, elképzelések, díszek sokasága használható fel.

Valaki szereti az egyszerűbb megoldásokat alkalmazni, és csak kiülőhelyeket, esetleg virágokat, növényeket helyez el, de vannak, akik szeretik megadni a módját és irigylésre méltóra tervezni! A dizájn mellett persze a kilátás is fontos!

Ebben a debreceni lakásban egy két lakást magába foglaló ingatlan egyik terasza nyújt szép látványt. A belső terekben megfigyelhető a fához, fát imitáló anyagokhoz való vonzódást, de ezt a kertkapcsolatos teraszon is felfedezhetjük, a bútorzat, a tető és a díszek is ezt tükrözik.

eladó lakás Debrecen

A XII. kerület, elegáns utcájában levő otthon 92 nm-es terasza egy tengerparti érzéssel ajándékoz meg! Napozásra, összejövetelekre is alkalmas kikapcsolódási lehetőségnek számít. A belső terek kialakításához hasonlóan itt is kivételes atmoszférában részesülhetünk, főleg ha még figyelembe vesszük a káprázatos panorámát is.

Svábhegy

A II. kerület legkeresettebb részén is találtunk egy nagyon hangulatos, 4 szobás lakást, ami egy 3 szintes 2018-ban épült ingatlan helyezkedik el. Az amerikai konyhás, étkezős  nappaliból egy L alakú teraszra léphetünk ki, ahonnan egy álomszép, hegyekre nőző panoráma tárul elénk.

teraszkapcsolat

Sokszor elég csak a kilátás, amit nyújt a terasz és máris megfog minket. Itt van ez a II. kerületi újszerű lakás, ami napfényben úszik. A második emeleten levő otthon  nappalijából egy teraszra léphetünk ki. A keskeny terasz mérete mégis megengedi, hogy csendben, napfényben egy kicsit megpihenjünk.

Budapesti lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ebből kormányzati belvihar lesz? Lázár János és Semjén Zsolt is elszabotálta a pénzügyminiszter kérését

Ebből kormányzati belvihar lesz? Lázár János és Semjén Zsolt is elszabotálta a pénzügyminiszter kérését

Varga Mihály évek óta küzd a készpénzhasználat visszaszorításáért. És most mit kellett látnia a parlamenti képviselők 2023-as vagyonnyilatkozataiban?

Varga Mihály beállt Nagy Márton mögé

Varga Mihály beállt Nagy Márton mögé

Varga Mihály pénzügyminiszter 3-4 százalék közé várja a gazdasági növekedést 2023-ban.

Félezer ember ül Ukrajnában háborús bűnökért

Félezer ember ül Ukrajnában háborús bűnökért

Vlagyimir Putyin Alekszej Navalnij temetése előtti napon megtartotta évértékelőjét, az Európai Unió nagy többséggel megszavazta, hogy ő a felelős az ellenzéki vezető haláláért. Háborús összefoglaló.

Újabb kínai autóipari nagyberuházás tart Magyarországra

Újabb kínai autóipari nagyberuházás tart Magyarországra

Meg nem erősített hírek szerint egy vagy több újabb autóipari beruházás érkezik Magyarországra.

© 2024 (v2.202102)