Amikor a terasz több mint asztal meg két szék

A teraszkapcsolatos lakások sok pozitív érzést kelthetnek bennünk, kiülhetünk és nyugodt perceket tölthetünk, vendégeket fogadhatunk, romantikus vacsorát fogyaszthatunk el és ha a mérete megengedi, akkor még napozhatunk is. A lényeg, hogy mi jól érezzük magunkat! Mindig tehetünk azért, hogy ne csak egy sivárabb, asztal, két szék várjon kint a teraszon. Ötletek, elképzelések, díszek sokasága használható fel.

Valaki szereti az egyszerűbb megoldásokat alkalmazni, és csak kiülőhelyeket, esetleg virágokat, növényeket helyez el, de vannak, akik szeretik megadni a módját és irigylésre méltóra tervezni! A dizájn mellett persze a kilátás is fontos!

Ebben a debreceni lakásban egy két lakást magába foglaló ingatlan egyik terasza nyújt szép látványt. A belső terekben megfigyelhető a fához, fát imitáló anyagokhoz való vonzódást, de ezt a kertkapcsolatos teraszon is felfedezhetjük, a bútorzat, a tető és a díszek is ezt tükrözik.

eladó lakás Debrecen

A XII. kerület, elegáns utcájában levő otthon 92 nm-es terasza egy tengerparti érzéssel ajándékoz meg! Napozásra, összejövetelekre is alkalmas kikapcsolódási lehetőségnek számít. A belső terek kialakításához hasonlóan itt is kivételes atmoszférában részesülhetünk, főleg ha még figyelembe vesszük a káprázatos panorámát is.

Svábhegy

A II. kerület legkeresettebb részén is találtunk egy nagyon hangulatos, 4 szobás lakást, ami egy 3 szintes 2018-ban épült ingatlan helyezkedik el. Az amerikai konyhás, étkezős  nappaliból egy L alakú teraszra léphetünk ki, ahonnan egy álomszép, hegyekre nőző panoráma tárul elénk.

teraszkapcsolat

Sokszor elég csak a kilátás, amit nyújt a terasz és máris megfog minket. Itt van ez a II. kerületi újszerű lakás, ami napfényben úszik. A második emeleten levő otthon  nappalijából egy teraszra léphetünk ki. A keskeny terasz mérete mégis megengedi, hogy csendben, napfényben egy kicsit megpihenjünk.

Budapesti lakások

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)