Kiváló galériás lakások a budapesti kínálatból!

Sokszor figyelmen kívül hagyjuk a galériás lakások adta lehetőségeket és néha idegenkedünk tőle. A magas belmagasság esetén érdemes galériás lakásokban is gondolkodni, helytakarékossági szempontból mindenképp jó választás lehet. Eltérő megoldásokat képzelhetünk el, amikor galériás lakásokban gondolkodunk, de néha nehéz elképzelni, hogy ez hogyan is mutatna az otthonban. Az ingatlankínálatot nézegetve egyre szebb példákkal találkozunk, ebből készítettünk egy kisebb összefoglalót.

Trendin néz ki ez a XIII. kerületi, fiatalos, teljesen felújított, II. emeleti lakás! A 28 nm-es otthon belterületét egy 4 nm-es hangulatos galériával is megtoldották, ami tárolót is kínál. Újak a nyílászárók, a villany-és vízvezetékek, és dupla hőszigetelést is kapott. Ideális lehet 1-2 fő számára, de befektetési szempontból is, hiszen jól kihasználható az a tény is, hogy mindössze 50 m-re van a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara.

galériás lakások

Lipótvárosban, a Duna-part és a Parlament közelében egy szép galériás lakás keresi új lakóit. Egyedülállóknak, pároknak, egyetemistáknak tökéletes választás lehet. Mind a két szobában a fa anyag volt meghatározó, ami a fehér falakkal kontrasztban nagyon jól mutat. A felújítás alatt is fontos szempont volt, hogy környezet- és egészségbarát, natúr anyagokat és eszközöket használjanak fel. A 39,5 millió forint a teljes berendezést is tartalmazza!

galériás lakások

A Falk Miksa utcában egy 90 nm-es, második emeleti, háromszobás lakás is csodásan néz ki. Az üvegkorláttal ellátott galéria és a led világítások nagyon hangulatossá teszik az otthont. A gardrobók, a helytakarékos megoldások és a padlófűtés is kedvezőek lehetnek. A 2018-ban műemlékké nyilvánított épületben levő lakás 89,9 millió forintba kerül.

Lipótvárosi lakások

A VI. kerületben ez a modern lakás is megfelelő lehet az igényeink kielégítéséhez. Esztétikai felújítása során műszakilag is újjá lett varázsolva. A másfél szobás  otthon lokációja fantasztikus, így befektetési szempontból is kedvező lehet.

VI. kerületi lakás

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)