Kiváló galériás lakások a budapesti kínálatból!

Sokszor figyelmen kívül hagyjuk a galériás lakások adta lehetőségeket és néha idegenkedünk tőle. A magas belmagasság esetén érdemes galériás lakásokban is gondolkodni, helytakarékossági szempontból mindenképp jó választás lehet. Eltérő megoldásokat képzelhetünk el, amikor galériás lakásokban gondolkodunk, de néha nehéz elképzelni, hogy ez hogyan is mutatna az otthonban. Az ingatlankínálatot nézegetve egyre szebb példákkal találkozunk, ebből készítettünk egy kisebb összefoglalót.

Trendin néz ki ez a XIII. kerületi, fiatalos, teljesen felújított, II. emeleti lakás! A 28 nm-es otthon belterületét egy 4 nm-es hangulatos galériával is megtoldották, ami tárolót is kínál. Újak a nyílászárók, a villany-és vízvezetékek, és dupla hőszigetelést is kapott. Ideális lehet 1-2 fő számára, de befektetési szempontból is, hiszen jól kihasználható az a tény is, hogy mindössze 50 m-re van a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara.

galériás lakások

Lipótvárosban, a Duna-part és a Parlament közelében egy szép galériás lakás keresi új lakóit. Egyedülállóknak, pároknak, egyetemistáknak tökéletes választás lehet. Mind a két szobában a fa anyag volt meghatározó, ami a fehér falakkal kontrasztban nagyon jól mutat. A felújítás alatt is fontos szempont volt, hogy környezet- és egészségbarát, natúr anyagokat és eszközöket használjanak fel. A 39,5 millió forint a teljes berendezést is tartalmazza!

galériás lakások

A Falk Miksa utcában egy 90 nm-es, második emeleti, háromszobás lakás is csodásan néz ki. Az üvegkorláttal ellátott galéria és a led világítások nagyon hangulatossá teszik az otthont. A gardrobók, a helytakarékos megoldások és a padlófűtés is kedvezőek lehetnek. A 2018-ban műemlékké nyilvánított épületben levő lakás 89,9 millió forintba kerül.

Lipótvárosi lakások

A VI. kerületben ez a modern lakás is megfelelő lehet az igényeink kielégítéséhez. Esztétikai felújítása során műszakilag is újjá lett varázsolva. A másfél szobás  otthon lokációja fantasztikus, így befektetési szempontból is kedvező lehet.

VI. kerületi lakás

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meddig élünk még Orbán Viktor rossz álmában?

Meddig élünk még Orbán Viktor rossz álmában?

Jegyzet arról, hogy a kormány a gazdasági évnyitón sem mutatta meg, hogy merre van a kiút a recesszióból. A NER vállalkozóinak viszont Orbán Viktor irányt mutatott: menjetek külföldre!

Pesszimista az építőipari ernyőszervezet

Pesszimista az építőipari ernyőszervezet

Az idénre várható lakáspiaci beruházások számai valószínűleg elmaradnak ez előzetesen várttól.

Irány az orvos, ennek a betegségnek sokáig nincs tünete

Irány az orvos, ennek a betegségnek sokáig nincs tünete

Az idült vesebetegség sokáig rejtőzködik, ezért a diagnosztizált 1,5 millió betegnél jóval többen élhetnek ezzel a betegséggel Magyarországon.

A többieknél szebbnek látja Magyarországot a JCR

A többieknél szebbnek látja Magyarországot a JCR

A JCR megerősítette a magyar besorolást. 

© 2024 (v2.202102)