Elemek amikkel feldobhatod a nappalit!

A lakberendezésnek nem feltétlenül kell sok fejfájással járnia, hiszen már rengeteg helyről szerezhetünk inspirációt. Tegyük az egész folyamatot vidámmá, használjuk ki a kreativitásunk és valósítsuk meg elképzeléseinket! Mire kell figyelni? A méretekre, színekre, világításra, díszítő elemekre. A budapesti lakások kínálatából hoztunk néhány olyan nappalit, amiknek a látványa minden szempontból kedvező.

Nézzük csak, hogy ebben a VI. kerületi lakásban mennyire feldobja a kék szín a teret, és ezt szürkével, meg fehérrel összehangolva milyen hangulatos, erőteles kivitelezésű nappalit kapunk. A képen láthatjuk azt is, hogy milyen fontos egy jó hosszúságú, színű sötétítő is, de a képek fölötti kis hangulat fények is kedvező hatást keltenek.

lakberendezés

Ha már a képekről beszélünk, nem feltétlenül fontos, de néha jó összehangolni ezeket díszítő elemekkel, mint ahogy ebben a felújított otthonban is tették a kis párnákkal. Ugyanezt a módszert láthatjuk a másik szobában is, ott a sötét szürkére és a pirosra került a hangsúlyt.

budapesti eladó lakások

Az is jól mutat, ha kontraszt hatást keltünk a párnákkal, mind ahogy ebben a belvárosi, 3 szobás lakásban is láthatjuk. Gondolatainkban a díszpárnák anyagával és formájával is kellemesen el lehet játszadozni, majd dönteni.

eladó belvárosi lakások

Élő vagy dísznövények is feldobhatják az üres helyeket, falakat. Ebben a Krisztinavárosban levő ingatlannak  a nappalijában a dísz ágak nagyon jól kiegészítik az üresebb sarkot, vagy az elválasztó részt.

eladó laksáok

Sokan szeretjük, ha valami feldobja az egyszínű falakat, valamikor képeket, festményeket, lámpákat, díszeket teszünk, de festhetünk is. Nem feltétlenül kell bonyolult formákban gondolkodni, persze aki érzi magában a tehetséget az csak engedje szabadjára a fantáziáját, de néha egy egyszerű, színes, vastagabb vonal is megteszi. Itt van erre egy példa a IX kerületből.

eladó lakások IX. kerület

Az előbb feltüntetett képeken mind kisebb asztalt ölelnek át a bútordarabok, kanapék, de valamikor nagyobb, más alakú, anyagból készültekre is gondolhatunk, mint ahogy ebben az V. kerületi lakás nappalijának berendezésekor is tették. Mostanában az is trendi, hogy csak kis párnákat vagy babzsákokat helyezünk el.

eladó 2 szobás lakások

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)