Fókuszban a XIII. kerület kínálata!

A XIII. kerület egyre kedveltebb lett az utóbbi időben, hiszen buszokkal, villamosokkal lazán eljuthatunk a belvárosba, de ha nem akarunk a központba utazgatni, akkor a környék adta lehetőségeket is kihasználhatjuk: a színházak, a Duna-part, a nagyszerű be és-kiülőhelyek itt is megtalálhatók. A kerület iránti szimpátia az ingatlanárakon is meglátszik. Körülnéztünk az otthontérkép.hu oldalán és kiválasztottunk négy, több szobás, más-más kategóriába eső lakást, vagyis az újszerű, felújított és jó állapotúakat.

Angyalföldön, a Jász utcában kiválóan néz ki ez a 2015-ben épült, II. emeleti újszerű lakás. A 72 nm-es otthon luxus kategóriába tartozik, megnézve  a képeket ezt mi is felismerhetjük. Olyan extrákat tartalmaz, mint az érintőkapcsolók, a mennyezeti világítás, a minőségi beépített gépek és egyedi konyhabútor darabok. Családoknak megfelelő lehet, hiszen a környéken bölcsőde, óvoda, oktatási intézmény, orvosi rendelők és üzletek.

XIII. kerületi lakások

A XIII. kerület sok felújított lakást is kínált, mintha versenyeznének egymással, hogy melyik is néz ki jobban.

A felújítás több szinten valósulhat meg, valamikor kisebb átalakítások is elégségesek egy szép lakáshoz, ilyen ez a Pap Károly utcában lévő 48 nm-es lakás.  A modern, világos tereket kellemesebbé varázsolhatják az alkalmazott színek, ami az otthonlétet is hangulatosabbá teszi!

felújított lakások

A nagyobb felújítások többe kerülnek, így az eladási ár is emelkedik. Példának ezt a frissen felújított, exkluzív ingatlant hoztuk, ami még egy vízforgató medencével is megajándékozza az ott lakókat. Kertkapcsolata lehetővé teszi a medence, terasz és a kutyakifutó kialakítását is.

budapesti eladó lakások

A jó állapotú kategóriába sorolták be ezt a III. emeleti, 2 szobást, ami egy rendezett, szigetelt lépcsőházban található. Mindkét szoba déli fekvésű, a konyha és a fürdő pedig északi tájolású. A nagyobbik szobához egy kisebb erkély is tartozik. A mindennapi teendőnket, bevásárlásokat egyszerűen elvégezhetjük a közelben és a nappali, éjszakai közlekedést is könnyen megoldhatjuk.

2 szobás lakás

 

 

 

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kellemetlen találatot vihetett be Ukrajna a tengeren

Kellemetlen találatot vihetett be Ukrajna a tengeren

Az orosz-ukrán háború 881. napja volt a keddi. Mi történt az elmúlt órákban?

Ilyen az olimpiai falu – már érkeznek a magyar sportolók is

Ilyen az olimpiai falu – már érkeznek a magyar sportolók is

54 hektáros falu lesz a magyar csapat otthona is.

Igazi meglepetés született Mogyoródon, nem erre számítottunk a Hungaroringen

Igazi meglepetés született Mogyoródon, nem erre számítottunk a Hungaroringen

A 29. héten kifejezetten csendesen alakultak a nézettségi adatok, azonban így is kisebb meglepetés született.

Különleges tankok léphetik át a magyar határt

Különleges tankok léphetik át a magyar határt

Leszállítanak három Leopardot kedden a magyar honvédségnek.

© 2024 (v2.202102)