Fókuszban a XIII. kerület kínálata!

A XIII. kerület egyre kedveltebb lett az utóbbi időben, hiszen buszokkal, villamosokkal lazán eljuthatunk a belvárosba, de ha nem akarunk a központba utazgatni, akkor a környék adta lehetőségeket is kihasználhatjuk: a színházak, a Duna-part, a nagyszerű be és-kiülőhelyek itt is megtalálhatók. A kerület iránti szimpátia az ingatlanárakon is meglátszik. Körülnéztünk az otthontérkép.hu oldalán és kiválasztottunk négy, több szobás, más-más kategóriába eső lakást, vagyis az újszerű, felújított és jó állapotúakat.

Angyalföldön, a Jász utcában kiválóan néz ki ez a 2015-ben épült, II. emeleti újszerű lakás. A 72 nm-es otthon luxus kategóriába tartozik, megnézve  a képeket ezt mi is felismerhetjük. Olyan extrákat tartalmaz, mint az érintőkapcsolók, a mennyezeti világítás, a minőségi beépített gépek és egyedi konyhabútor darabok. Családoknak megfelelő lehet, hiszen a környéken bölcsőde, óvoda, oktatási intézmény, orvosi rendelők és üzletek.

XIII. kerületi lakások

A XIII. kerület sok felújított lakást is kínált, mintha versenyeznének egymással, hogy melyik is néz ki jobban.

A felújítás több szinten valósulhat meg, valamikor kisebb átalakítások is elégségesek egy szép lakáshoz, ilyen ez a Pap Károly utcában lévő 48 nm-es lakás.  A modern, világos tereket kellemesebbé varázsolhatják az alkalmazott színek, ami az otthonlétet is hangulatosabbá teszi!

felújított lakások

A nagyobb felújítások többe kerülnek, így az eladási ár is emelkedik. Példának ezt a frissen felújított, exkluzív ingatlant hoztuk, ami még egy vízforgató medencével is megajándékozza az ott lakókat. Kertkapcsolata lehetővé teszi a medence, terasz és a kutyakifutó kialakítását is.

budapesti eladó lakások

A jó állapotú kategóriába sorolták be ezt a III. emeleti, 2 szobást, ami egy rendezett, szigetelt lépcsőházban található. Mindkét szoba déli fekvésű, a konyha és a fürdő pedig északi tájolású. A nagyobbik szobához egy kisebb erkély is tartozik. A mindennapi teendőnket, bevásárlásokat egyszerűen elvégezhetjük a közelben és a nappali, éjszakai közlekedést is könnyen megoldhatjuk.

2 szobás lakás

 

 

 

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)