Közel nulla energiafelhasználású lakást keres Budapest szívében? Kettőt is mutatunk

Angyalföldön, Budapest 13. kerületében lakást venni meglehetősen praktikus választás: kiváló a  kötöttpályás tömegközlekedés, fejlett a városi infrastruktúra és könnyen elérhető a belváros, de már nem ütközünk lépten-nyomon a turisták forgatagába, ezért jóval nyugodtabb itt az élet. Szépen rendben tartott kerület, sok zöldterülettel, ahol kényelmesen kialakított, energiatakarékos lakásokat is találhatunk, akár otthon céljára, akár hosszú távú befektetésnek.

Két erkélyes, duplakomfortos lakás Angyalföldön

Már jogerős használatbavételi engedéllyel rendelkezik ez a Budapest, 13. kerületi társasház, és a benne lévő 93 négyzetméteres, 4 szobás lakás, amibe akár már idén beköltözhet az új tulajdonosa. A társasházban 24 lakás és egy iroda foglal helyet. A szóban forgó lakás a háromemeletes, téglából épült ház első emeletén van, és észak-déli tájolású. Észak felé egy két négyzetméteres, Dél felé pedig egy 8 négyzetméteres erkély áll a tulajdonosok rendelkezésére.

A lakás beosztása rendkívül kedvező: három külön bejáratú szoba és egy amerikai konyhás nappali, illetve egy gardróbszoba is helyet kapott benne. Két fürdőszoba is elfért a lakásban, az egyikben zuhanyzó, a másiban fürdőkád kapott helyet, illetve a bejárathoz közel van még egy külön vendégvécé is, ami egy rendkívül praktikus funkció.

A kor követelményeinek megfelelő szigeteléssel rendelkező társasházon napelem és napkollektor is van, így megfelel a BB, vagyis közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynek, a rezsiköltségek tehát nagyon kedvezők. A fűtés házközponti, amihez lakásonként egyedi mérőórák tartoznak. Az ablakokra elektromos redőnyt, valamennyi szobába pedig klímakiállást szereltek fel. A házhoz teremgarázs is tartozik, és az arra jogosultak felvehetik rá a CSOK-ot. Ára: 119.900 ezer forint.

Kényelmes elosztású kis lakás

Ugyanebben a társasházban megvásárolható még egy kétszobás, 40 négyzetméteres, 2. emeleti lakás is. A nap délutántól kezdve süt be az otthonba: az amerikai konyhás nappali a széles teraszajtón keresztül kapja a fényt, a hálószoba pedig a szintén nyugati tájolású ablakon át. A lakáshoz egy tágas, nyolc négyzetméteres erkély is tartozik, de a fürdőszoba és a konyha is kényelmes, mindkettő 5 négyzetméter körüli méretű. Irányára: 59.900 ezer forint.

Mindkét lakás akár még az idén megvásárolható, sőt beköltözhető.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Ez történt az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Érdekes módszerrel derítették ki a kutatók, hogyan alakulhatott a nyári átlaghőmérséklet az elmúlt kétezer évben. 

© 2024 (v2.202102)