Meseszép agglomerációs családi házak jönnek

Az agglomeráció egyre kedveltebb célpont, hiszen távol lehetünk a város zajától, kellemes környezetben ébredhetünk és könnyen, persze függ minden a torlódásoktól, de viszonylag hamar megközelíthetjük a fővárost. Ilyen közeli település Csömör is, itt néztünk szét a családi házak kínálatában és hoztunk néhány darabot.

Csömör legkedveltebb részén van ez a luxus kivitelezésű, panorámás 4 szobás családi ház. Az otthonhoz több terasz is tartozik, ahonnan élvezhetjük a környék adta csodás kilátást. Az épület alsó szintjén egy wellnes helyiség, úszómedence, infra szauna és fitnesz sarok is igénybe vehető. A pihenés és kikapcsolódás is egyaránt garantált.

családi házak Csömör

A községből egy másik csodás kinézetű, prémium kategóriás házat is mutatunk. A nettó 120 nm-es, 3+1 szobás ház egy 600 nm-es telken helyezkedik el, ahol a parkosított kertet kényelmesen kihasználhatjuk. A modern lakberendezés világos, tágas tereket teremt, főleg hogy ezek mind kitűnnek a választott színek miatt is. A jakuzzi jelenléte is említésre méltó.

agglomeráció

Újabb exkluzív otthonra bukkantunk. Az ingatlan Ytong téglából épült és márvány burkolattal van ellátva. A minőségi anyagok felhasználása és az extrák még különlegesebbé teszik a családi fészket. Ide csak költözni kell, hiszen a vételárár tartalmazza a teljes berendezést, bútorzatot.

agglomerációs házak

Csömörön egy egyedi tervezésű különlegességre is rábukkantunk. A ház ideális lehet családoknak, hiszen mérete, nagy udvara és extrái minden igényt kielégítenek. A telken levő kerti tó csak fokozza a meghitt hangulatot.

eladó családi házak

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

© 2024 (v2.202102)