Meseszép agglomerációs családi házak jönnek

Az agglomeráció egyre kedveltebb célpont, hiszen távol lehetünk a város zajától, kellemes környezetben ébredhetünk és könnyen, persze függ minden a torlódásoktól, de viszonylag hamar megközelíthetjük a fővárost. Ilyen közeli település Csömör is, itt néztünk szét a családi házak kínálatában és hoztunk néhány darabot.

Csömör legkedveltebb részén van ez a luxus kivitelezésű, panorámás 4 szobás családi ház. Az otthonhoz több terasz is tartozik, ahonnan élvezhetjük a környék adta csodás kilátást. Az épület alsó szintjén egy wellnes helyiség, úszómedence, infra szauna és fitnesz sarok is igénybe vehető. A pihenés és kikapcsolódás is egyaránt garantált.

családi házak Csömör

A községből egy másik csodás kinézetű, prémium kategóriás házat is mutatunk. A nettó 120 nm-es, 3+1 szobás ház egy 600 nm-es telken helyezkedik el, ahol a parkosított kertet kényelmesen kihasználhatjuk. A modern lakberendezés világos, tágas tereket teremt, főleg hogy ezek mind kitűnnek a választott színek miatt is. A jakuzzi jelenléte is említésre méltó.

agglomeráció

Újabb exkluzív otthonra bukkantunk. Az ingatlan Ytong téglából épült és márvány burkolattal van ellátva. A minőségi anyagok felhasználása és az extrák még különlegesebbé teszik a családi fészket. Ide csak költözni kell, hiszen a vételárár tartalmazza a teljes berendezést, bútorzatot.

agglomerációs házak

Csömörön egy egyedi tervezésű különlegességre is rábukkantunk. A ház ideális lehet családoknak, hiszen mérete, nagy udvara és extrái minden igényt kielégítenek. A telken levő kerti tó csak fokozza a meghitt hangulatot.

eladó családi házak

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)