Győr tele van 25 milliónál olcsóbb szép lakásokkal

A dinamikusan fejlődő, szlovák határhoz közeli városban nagyon sok 25 millió alatti otthont vehetünk. Budapesten nem nagyon találnánk hasonló lakásokat ennyi pénzért. A város elhelyezkedése, fejlődése és az igények is mind befolyásolják a kialakult árakat. Egyelőre annyit kijelenthetünk, hogy Győrben alig tudtunk kiválasztani olyan ingatlanokat, amikbe ne költöznénk be és mind 25 millió alatt vannak.

Ebben a  2013-ban panelprogramban részt vett házban egy 2 szobás, modern lakásra bukkantunk. A tömegközlekedése is kedvező, de a környék is önmagában értékes, hiszen megújulóban van a park és a Vásárcsarnok és környezete. A belváros, a szolgáltatások, intézmények, mind a közelben vannak.

győri lakások

Jó vétel lehet Nádorváros egyik csendes zsákutcájában ez a földszinti otthon. Elosztásának köszönhetően kis családoknak megfelelő! A nappalit figyelve, színében és kialakításában is kedvesen mutat, mindezt a lakás többi részében is láthatjuk. A nappali egy erkéllyel köt össze, ahonnan egy parkos udvarra tekinthetünk ki.

eladó lakások GYőr

Egy négylakásos társasházban egy 64 nm-es, napfényes ingatlant is kiválasztottunk. A felújítás kiterjedt a fűtésrendszerre, a kazánra, a vízvezetékekre, a nyílászárókra és a bejárati ajtóra. Az elosztása lehetővé teszi, hogy a konyhát és az étkezőt egybe nyithatja, átalakíthatja az új tulajdonos. Az ingatlanhoz saját kis kert is tartozik, ahol a gyerekek biztonságosan játszhatnak.

felújított lakások

A fejlesztéseken átesett városrész vonzó környéknek számít, de előny az is, hogy a belváros, az egyetem mind a közelben vannak. A 2005-ben épült társasházban most egy 54 nm-es lakást kínálnak eladásra. A befektetésre is alkalmas otthon jelenlegi bérlői akár vissza is bérelnék ezt. A jó állapotban levő lakás mellé igény szerint egy teremgarázs beálló is megvásárolható.

jó állapotú lakások

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)