Győr tele van 25 milliónál olcsóbb szép lakásokkal

A dinamikusan fejlődő, szlovák határhoz közeli városban nagyon sok 25 millió alatti otthont vehetünk. Budapesten nem nagyon találnánk hasonló lakásokat ennyi pénzért. A város elhelyezkedése, fejlődése és az igények is mind befolyásolják a kialakult árakat. Egyelőre annyit kijelenthetünk, hogy Győrben alig tudtunk kiválasztani olyan ingatlanokat, amikbe ne költöznénk be és mind 25 millió alatt vannak.

Ebben a  2013-ban panelprogramban részt vett házban egy 2 szobás, modern lakásra bukkantunk. A tömegközlekedése is kedvező, de a környék is önmagában értékes, hiszen megújulóban van a park és a Vásárcsarnok és környezete. A belváros, a szolgáltatások, intézmények, mind a közelben vannak.

győri lakások

Jó vétel lehet Nádorváros egyik csendes zsákutcájában ez a földszinti otthon. Elosztásának köszönhetően kis családoknak megfelelő! A nappalit figyelve, színében és kialakításában is kedvesen mutat, mindezt a lakás többi részében is láthatjuk. A nappali egy erkéllyel köt össze, ahonnan egy parkos udvarra tekinthetünk ki.

eladó lakások GYőr

Egy négylakásos társasházban egy 64 nm-es, napfényes ingatlant is kiválasztottunk. A felújítás kiterjedt a fűtésrendszerre, a kazánra, a vízvezetékekre, a nyílászárókra és a bejárati ajtóra. Az elosztása lehetővé teszi, hogy a konyhát és az étkezőt egybe nyithatja, átalakíthatja az új tulajdonos. Az ingatlanhoz saját kis kert is tartozik, ahol a gyerekek biztonságosan játszhatnak.

felújított lakások

A fejlesztéseken átesett városrész vonzó környéknek számít, de előny az is, hogy a belváros, az egyetem mind a közelben vannak. A 2005-ben épült társasházban most egy 54 nm-es lakást kínálnak eladásra. A befektetésre is alkalmas otthon jelenlegi bérlői akár vissza is bérelnék ezt. A jó állapotban levő lakás mellé igény szerint egy teremgarázs beálló is megvásárolható.

jó állapotú lakások

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Reagált a bántalmazási vádakra, holnap reggel 10-kor pedig a főügyészségre megy.

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

A Mol leányvállalata közölte az összefonódást a Gazdasági Versenyhivatallal.

Még egy fekete pontot elkönyvelhet Magyarország

Még egy fekete pontot elkönyvelhet Magyarország

Jelentős eltérések.

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Volna egy lehetőség Putyin meggyengítésére egy szakértő szerint.

© 2024 (v2.202102)