30 millió alatt: panorámás, tágas lakás Mátyásföldről

A XVI. kerület sok szempontból különleges helyet foglal el a pesti kerületek között. A hajdani előkelő nyaralótelep köré épült meglehetősen nagy városrész sokak szerint a pesti oldal egyik legjobb része. E kerület szerencsére az évek során meg tudta őrizni bájos, kertvárosi hangulatát, ezzel pedig a családosok, illetve a nyugodt, minőségi lakókörnyezetet keresők nagy kedvence lett. Innen, Mátyásföldről hoztunk egy panorámás lakást, méghozzá nagyon jó áron!

Ómátyásföld platánokkal szegélyezett utcáin sétálva szebbnél szebb századfordulós villákra bukkanunk, melyek máig őrzik egy letűnt, előkelő kor világát. Az egykori villanegyed köré mára a főváros egyik leghangulatosabb városrésze épült, mely nem véletlenül vonzza a fiatal párokat, családosokat.

Kevés olyan környék van, amely megfizethető, mégis igazán friss a levegő és telis-tele van zöld felületekkel, parkokkal.  És azt se felejtsük el, hogy évek óta a legbiztonságosabb kerületnek számít egész Budapesten.


Innen buszokkal, hévvel és autóval is könnyedén megközelíthetők a belsőbb részek, a kerület több pontjáról is mintegy fél óra alatt a város belsejébe érhetünk, az Örs vezér tere pedig alig negyedóra.

Itt, az emlegetett villanegyedtől nem messze, a közkedvelt Centenáriumi lakótelepen – vagy ahogy helyben hívják, a “Centin” – találtunk egy eladó lakást, ráadásul igencsak jó áron, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy Mátyásföldön igencsak magasak az ingatlanárak. A parkos, zöldövezeti Összefogás sétány egyik társasházának 4. emeleti lakásáról van szó, amelyből a kilátás is szép, de erre még visszatérünk.

Az 58 négyzetméteres lakást jelenlegi tulajdonosai teljeskörűen felújítottak, melynek során többek között a nyílászárókat is kicserélték. A lakásban külön helyiségben étkező, konyha, nappali, valamint egy hálószoba, illetve fürdőszoba és gardrób található.
Az ingatlan igazi különlegessége, hogy – mint említettük – gyönyörű panorámával rendelkezik, amely a nappaliból és az erkélyről is megcsodálható.

Tökéletes választás azoknak a pároknak, esetleg kis családoknak, akik nyugodt környezetbe vágynak, ugyanakkor munkájuk miatt fontos, hogy gyorsan és könnyen megközelíthető legyen a belváros.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Hiába a majdnem döntetlen, elismerte vereségét.

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Nem tudta behozni a kihívó a jelenlegi polgármestert.

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

A Nemzeti Választási Iroda székházánál tartották a demonstrációt.

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Közben az oroszok fokozzák támadásaikat Harkivnál.

© 2024 (v2.202102)