Látott már ilyen luxus-fürdőszobát?

A családi házak jóval tágasabb fürdőszobákat kínálnak, ezért több típusú kialakítás is szóba jöhet. Ha már a tér is adott, akkor nemcsak az alapdolgok beszerzésére gondolhatunk, hanem egyéb kényelmet szolgáló berendezésre is. Az álom látványt és hangulatot fokozhatjuk a dísztárgyak, növények, gyertyák és akár egy tévé elhelyezésével is.

A helyiség berendezésekor a – néha extrém – tárgyakon kívül a különleges színek is hozzájárulnak a kívánt érdekes, nem mindennapi atmoszféra megteremtéséhez. Ha megnézzük a kiválasztott ingatlanokat, akkor láthatjuk, hogy a fent említett tényezők sokat segítenek abban, hogy kellemes perceket töltsünk a fürdőszobákban.

Újhartyánban erre a 6 szobás családi házban levő fürdőre figyeltünk fel. A kádban megpihenhetünk, közben pedig akár a lámpa mellett olvashatunk, vagy televíziót is nézhetünk. A nyugodt pillanatokat megéléséért az egész tér segítségünkre van!

eladó csaldi házak

Újpest kertvárosában a 10 szobás luxus kivitelezésű villa fürdőszobái kínálnak kellemes látványt. Az ezekben felfedezhető színek és csempék elhelyezése nagyszerű elgondolás eredménye, kellemes a szemnek!

fürdő dizájn

Dunakeszin, egy 4 szobás, luxus otthonbann egy ultra modern bútordarabokkal és kiegészítőkkel berendezett fürdőt láthatunk! A helyiség tusoló fülkét és beépített, pezsgő fürdőkádat is kínál a kikapcsolódáshoz, ezzel a kettős lehetőséggel minden családtag igényét kielégítheti.

eladó házak Dunakeszi

Az exkluzív, 6 szobás ikerházfél sok extrát rejt, többek között megemlíthető a közlekedést segítő lift, beltéri úszómedence, jacuzzi és szauna is. Ha megnézzük a családi házak választékát kevés olyan otthont találnánk, amiben bevállalták a fekete színt, de ezt használva a szoba teljes hangulata erőteljesebb, ütősebb.

II. kerületi házak

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Sokan nem vitték vissza az ajánlóíveket, pedig ez kötelező lenne.

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A határidő előtt leadták mindegyik, az olimpiai, világ, és Európa-bajnok úszónőhöz köthető cég beszámolóját.

© 2024 (v2.202102)