Házak, amik levesznek a lábunkról!

A világon sok különleges formájú, stílusú, színű épülettel találkozhatunk, amiken egyedibbnél-egyedibb elképzeléseket fedezhetünk fel. Magyarországon is akad néhány olyan otthon, ami kitűnik a többi közül. Például valmilyen igazi extrájával, kinézetével vagy éppen környezetével. Sok olyan ingatlant felfedezhetünk, amik régi épületek gyönörűen felújított modern “változatai”.

De lehet, hogy egy régies, lepukkant, mégis eladó ingatlan láttán indul be a fantáziánk, hogy új ruhába öltöztessük azt.

Az alábbi válogatásban összegyűjtöttünk néhány ilyen kivételes házat, az ország különböző pontjairól.

Itt egy pécsi kuriózum, ami eredetileg egy víztorony volt, amit 2008-ban egy különlegességnek számító ingatlanná varázsoltak. Kialakításakor a legmodernebb gépészeti technológiával szerelték fel, a földszinten pedig  padlófűtést alkalmaztak. A belső terek berendezése tágassá és hangulatossá teszik az épület minden részét!

eladó házak Pécs

Pécs egy újabb különleges házat is rejt, ami minden igényt kielégít a sok extráival. A parkosított területen levő 5 szobás házban wellness részleg, szórakozásra is alkalmas pihenő-játszószoba is tartozik. Nagyszerűen mutat a három szintes könyvtár, amiben csendben elmerülhetünk az olvasmányokban, gondolatainkban.

pécsi eladó ház

 

Egy hagyományos, pompában levő házra Polgárdiban is rátaláltunk. A 6 szobás ház, festői, 5 hektáros telken helyezkedik el, ami sok lehetőséget kínál a filagória jelenlétével. Két üvegház is igénybe vehető, ahol konyhakerti növényeket, zöldségeket is termeszthetünk. Az épület 400 nm-es, ehhez tartozik egy nagy terasz is, ahonnan élvezhetjük a nyári, meleg napokat.

6 szobás ház

Szentendrén, a hegyoldalon egy csodaszép 7 szobás házat láthatunk, ahonnan rálátásunk van a Skanzenre, Kőhegyre, a Dunára és még Budapestre is. A 2350 nm-es telken fák, növények vannak, a kerti tóban tavirózsák, amik az itt eltöltött perceket és a kilátást is szebbé teszik. A ház központi részét egybenyithatjuk a terasszal, ahonnan máris a természet ölében találjuk magunkat.

eladó házak Szentendre

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)