Házak, amik levesznek a lábunkról!

A világon sok különleges formájú, stílusú, színű épülettel találkozhatunk, amiken egyedibbnél-egyedibb elképzeléseket fedezhetünk fel. Magyarországon is akad néhány olyan otthon, ami kitűnik a többi közül. Például valmilyen igazi extrájával, kinézetével vagy éppen környezetével. Sok olyan ingatlant felfedezhetünk, amik régi épületek gyönörűen felújított modern “változatai”.

De lehet, hogy egy régies, lepukkant, mégis eladó ingatlan láttán indul be a fantáziánk, hogy új ruhába öltöztessük azt.

Az alábbi válogatásban összegyűjtöttünk néhány ilyen kivételes házat, az ország különböző pontjairól.

Itt egy pécsi kuriózum, ami eredetileg egy víztorony volt, amit 2008-ban egy különlegességnek számító ingatlanná varázsoltak. Kialakításakor a legmodernebb gépészeti technológiával szerelték fel, a földszinten pedig  padlófűtést alkalmaztak. A belső terek berendezése tágassá és hangulatossá teszik az épület minden részét!

eladó házak Pécs

Pécs egy újabb különleges házat is rejt, ami minden igényt kielégít a sok extráival. A parkosított területen levő 5 szobás házban wellness részleg, szórakozásra is alkalmas pihenő-játszószoba is tartozik. Nagyszerűen mutat a három szintes könyvtár, amiben csendben elmerülhetünk az olvasmányokban, gondolatainkban.

pécsi eladó ház

 

Egy hagyományos, pompában levő házra Polgárdiban is rátaláltunk. A 6 szobás ház, festői, 5 hektáros telken helyezkedik el, ami sok lehetőséget kínál a filagória jelenlétével. Két üvegház is igénybe vehető, ahol konyhakerti növényeket, zöldségeket is termeszthetünk. Az épület 400 nm-es, ehhez tartozik egy nagy terasz is, ahonnan élvezhetjük a nyári, meleg napokat.

6 szobás ház

Szentendrén, a hegyoldalon egy csodaszép 7 szobás házat láthatunk, ahonnan rálátásunk van a Skanzenre, Kőhegyre, a Dunára és még Budapestre is. A 2350 nm-es telken fák, növények vannak, a kerti tóban tavirózsák, amik az itt eltöltött perceket és a kilátást is szebbé teszik. A ház központi részét egybenyithatjuk a terasszal, ahonnan máris a természet ölében találjuk magunkat.

eladó házak Szentendre

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

Zelenszkij újra tisztogatásra kényszerül, a Kreml meg van győződve róla, hogy amerikai-ukrán támadás érte a Krím-félszigetet. Háborús összefoglaló. 

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Móra Mátéval, a Generali Alapkezelő Zrt. portfóliómenedzserével beszélgetett újságírónk, Vég Márton.

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Állítólag a Fidesz ECR-hez való csatlakozása is téma lesz.

© 2024 (v2.202102)