Házak, amik levesznek a lábunkról!

A világon sok különleges formájú, stílusú, színű épülettel találkozhatunk, amiken egyedibbnél-egyedibb elképzeléseket fedezhetünk fel. Magyarországon is akad néhány olyan otthon, ami kitűnik a többi közül. Például valmilyen igazi extrájával, kinézetével vagy éppen környezetével. Sok olyan ingatlant felfedezhetünk, amik régi épületek gyönörűen felújított modern “változatai”.

De lehet, hogy egy régies, lepukkant, mégis eladó ingatlan láttán indul be a fantáziánk, hogy új ruhába öltöztessük azt.

Az alábbi válogatásban összegyűjtöttünk néhány ilyen kivételes házat, az ország különböző pontjairól.

Itt egy pécsi kuriózum, ami eredetileg egy víztorony volt, amit 2008-ban egy különlegességnek számító ingatlanná varázsoltak. Kialakításakor a legmodernebb gépészeti technológiával szerelték fel, a földszinten pedig  padlófűtést alkalmaztak. A belső terek berendezése tágassá és hangulatossá teszik az épület minden részét!

eladó házak Pécs

Pécs egy újabb különleges házat is rejt, ami minden igényt kielégít a sok extráival. A parkosított területen levő 5 szobás házban wellness részleg, szórakozásra is alkalmas pihenő-játszószoba is tartozik. Nagyszerűen mutat a három szintes könyvtár, amiben csendben elmerülhetünk az olvasmányokban, gondolatainkban.

pécsi eladó ház

 

Egy hagyományos, pompában levő házra Polgárdiban is rátaláltunk. A 6 szobás ház, festői, 5 hektáros telken helyezkedik el, ami sok lehetőséget kínál a filagória jelenlétével. Két üvegház is igénybe vehető, ahol konyhakerti növényeket, zöldségeket is termeszthetünk. Az épület 400 nm-es, ehhez tartozik egy nagy terasz is, ahonnan élvezhetjük a nyári, meleg napokat.

6 szobás ház

Szentendrén, a hegyoldalon egy csodaszép 7 szobás házat láthatunk, ahonnan rálátásunk van a Skanzenre, Kőhegyre, a Dunára és még Budapestre is. A 2350 nm-es telken fák, növények vannak, a kerti tóban tavirózsák, amik az itt eltöltött perceket és a kilátást is szebbé teszik. A ház központi részét egybenyithatjuk a terasszal, ahonnan máris a természet ölében találjuk magunkat.

eladó házak Szentendre

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

© 2024 (v2.202102)