Lakóparkok Buda menő részein!

Az igazi eleganciát és luxust “magyar viszonylatban” egy budai újlakás jelenti. Ezúttal körülnéztünk a budai oldal új lakóparkjai közt. Mutatjuk a legérdekesebbeket.

Buda mindig is közkedvelt része volt Budapestnek. Közlekedési szempontból is könnyen megoldhatjuk a központba vezető könnyed bejutást, közben pedig élvezhetjük a zöld környezetet. A Pesti oldalon levő fejlesztések, a szürkeség között próbálnak zöld tereket is kínálni, a budaiak egy kicsit szerencsésebbek, itt legtöbbször már adott a kellemes, kertvárosias hangulat. A pesti oldalra vezető úton, ha a felszíni tömegközlekedést választjuk, akkor csodálhatjuk a Dunát, a hidakat és a város szépségeit.

Az alábbi bejegyzésben budai lakóparkokra fókuszáltunk, a Buda két végkerületét érintjük, így változatosabb képet adunk a kínálatról.

A Testvérhegy déli lábának zöld környezetében épül az Óbuda Testvérhegy Lakókert III. üteme, ami magába foglal összesen 98 változó beosztású lakást. A lakókert autóval és tömegközlekedéssel is könnyen elérhető. Az infrastruktúrát illetően is kedvező, közelben iskolák, bevásárlóközpontok, szervizek, éttermek és intézmények. A földszinten és a terepszinthez kapcsolódó lakásokhoz kizárólagos használatú kertrészek tartoznak, a fennmaradó terület pedig közös használatú.

III. kerületi lakópark

Ha a budai oldal másik felére térülünk, akkor a XI. kerületben levő Elite Park beruházásán akadt meg a szemünk, aminek első ütemében 268 lakás kerül kialakítására. A kisebb ingatlanok, első lakást keresőknek, fiatal pároknak kedvezők, a nagyobbak baráti társaságok vagy családok együttélésére is alkalmasok. Innen város központi részeinek megközelítése nem okoz fejfájást!

XI. kerületi lakások

Ugyanebben a kerületben, a Medvetalp utcában a Terrace Residence 4 by Cordia lakópark kínál lakóélményt és panorámás teraszokat. A Madárhegy, Újbuda dinamikusan fejlődő negyede csendes, zöld környezetet biztosít, de a hely adottságainak köszönhetően a városi élet élményéről és lehetőségeiről sem kell lemondani, hiszen több oktatási intézmény, üzletközpontok, élelmiszerboltok itt mind megtalálhatók, de 15 perc alatt a város szívébe is beérhetünk.

új építésű otthonok

A Cordia egy másik lakóparkja a Sasad Resort Hilltop is a XI. kerületben van, Újbuda Spanyolrét és Madárhegy negyedeinek találkozásánál, egy Budai-hegyekre panorámás telken. A fiatalok, családosok kellemesen kikapcsolódhatnak a 8000 nm-en végighúzódó élményparkban, ahol sportpályák, edzőparkok, játszóterek, kutyafuttató is mind megtalálhatók. Közlekedési szempontból is kedvező, közvetlen buszjárattal elérhető a 4-es metró Kelenföldi Pályaudvar állomása, ahol számos lehetőség nyílik a belváros megközelítésére, de a vonatokkal több Budapesten kívüli célpont is könnyen megközelíthető.

XI. kerületi lakóparkok

Ha a Budai oldalon egy kicsit áttekintünk, akkor Biatorbágy csodás környezetében találjuk magunkat. Itt található a Tópark ‘BE MY CITY’ lakópark, ami az ország első “Város a Városban” ingatlanfejlesztési innovációja. A zajmentes, minőségi otthonok Törökbálinti-tó mellett helyezkedik el, így a tó partján adottak a sportolási lehetőségek, de az élményszerzés is garantált. A családosoknak sem kell aggódniuk, a komplexumban a szolgáltató egységeken túl önkormányzati üzemeltetésű óvoda és bölcsőde is van.

Sasbérc

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meddig élünk még Orbán Viktor rossz álmában?

Meddig élünk még Orbán Viktor rossz álmában?

Jegyzet arról, hogy a kormány a gazdasági évnyitón sem mutatta meg, hogy merre van a kiút a recesszióból. A NER vállalkozóinak viszont Orbán Viktor irányt mutatott: menjetek külföldre!

Pesszimista az építőipari ernyőszervezet

Pesszimista az építőipari ernyőszervezet

Az idénre várható lakáspiaci beruházások számai valószínűleg elmaradnak ez előzetesen várttól.

Irány az orvos, ennek a betegségnek sokáig nincs tünete

Irány az orvos, ennek a betegségnek sokáig nincs tünete

Az idült vesebetegség sokáig rejtőzködik, ezért a diagnosztizált 1,5 millió betegnél jóval többen élhetnek ezzel a betegséggel Magyarországon.

A többieknél szebbnek látja Magyarországot a JCR

A többieknél szebbnek látja Magyarországot a JCR

A JCR megerősítette a magyar besorolást. 

© 2024 (v2.202102)