Lakóparkok Buda menő részein!

Az igazi eleganciát és luxust “magyar viszonylatban” egy budai újlakás jelenti. Ezúttal körülnéztünk a budai oldal új lakóparkjai közt. Mutatjuk a legérdekesebbeket.

Buda mindig is közkedvelt része volt Budapestnek. Közlekedési szempontból is könnyen megoldhatjuk a központba vezető könnyed bejutást, közben pedig élvezhetjük a zöld környezetet. A Pesti oldalon levő fejlesztések, a szürkeség között próbálnak zöld tereket is kínálni, a budaiak egy kicsit szerencsésebbek, itt legtöbbször már adott a kellemes, kertvárosias hangulat. A pesti oldalra vezető úton, ha a felszíni tömegközlekedést választjuk, akkor csodálhatjuk a Dunát, a hidakat és a város szépségeit.

Az alábbi bejegyzésben budai lakóparkokra fókuszáltunk, a Buda két végkerületét érintjük, így változatosabb képet adunk a kínálatról.

A Testvérhegy déli lábának zöld környezetében épül az Óbuda Testvérhegy Lakókert III. üteme, ami magába foglal összesen 98 változó beosztású lakást. A lakókert autóval és tömegközlekedéssel is könnyen elérhető. Az infrastruktúrát illetően is kedvező, közelben iskolák, bevásárlóközpontok, szervizek, éttermek és intézmények. A földszinten és a terepszinthez kapcsolódó lakásokhoz kizárólagos használatú kertrészek tartoznak, a fennmaradó terület pedig közös használatú.

III. kerületi lakópark

Ha a budai oldal másik felére térülünk, akkor a XI. kerületben levő Elite Park beruházásán akadt meg a szemünk, aminek első ütemében 268 lakás kerül kialakítására. A kisebb ingatlanok, első lakást keresőknek, fiatal pároknak kedvezők, a nagyobbak baráti társaságok vagy családok együttélésére is alkalmasok. Innen város központi részeinek megközelítése nem okoz fejfájást!

XI. kerületi lakások

Ugyanebben a kerületben, a Medvetalp utcában a Terrace Residence 4 by Cordia lakópark kínál lakóélményt és panorámás teraszokat. A Madárhegy, Újbuda dinamikusan fejlődő negyede csendes, zöld környezetet biztosít, de a hely adottságainak köszönhetően a városi élet élményéről és lehetőségeiről sem kell lemondani, hiszen több oktatási intézmény, üzletközpontok, élelmiszerboltok itt mind megtalálhatók, de 15 perc alatt a város szívébe is beérhetünk.

új építésű otthonok

A Cordia egy másik lakóparkja a Sasad Resort Hilltop is a XI. kerületben van, Újbuda Spanyolrét és Madárhegy negyedeinek találkozásánál, egy Budai-hegyekre panorámás telken. A fiatalok, családosok kellemesen kikapcsolódhatnak a 8000 nm-en végighúzódó élményparkban, ahol sportpályák, edzőparkok, játszóterek, kutyafuttató is mind megtalálhatók. Közlekedési szempontból is kedvező, közvetlen buszjárattal elérhető a 4-es metró Kelenföldi Pályaudvar állomása, ahol számos lehetőség nyílik a belváros megközelítésére, de a vonatokkal több Budapesten kívüli célpont is könnyen megközelíthető.

XI. kerületi lakóparkok

Ha a Budai oldalon egy kicsit áttekintünk, akkor Biatorbágy csodás környezetében találjuk magunkat. Itt található a Tópark ‘BE MY CITY’ lakópark, ami az ország első “Város a Városban” ingatlanfejlesztési innovációja. A zajmentes, minőségi otthonok Törökbálinti-tó mellett helyezkedik el, így a tó partján adottak a sportolási lehetőségek, de az élményszerzés is garantált. A családosoknak sem kell aggódniuk, a komplexumban a szolgáltató egységeken túl önkormányzati üzemeltetésű óvoda és bölcsőde is van.

Sasbérc

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

© 2024 (v2.202102)