Élj az egyetem közelében, új építésű otthonban!

Budapesti egyetem vagy főiskola a cél? Pályakezdő fiatal jönne pestre? Ha a gyerek(ek)nek keresünk új otthont érdemes előre tervezni. Ha hosszú távra gondolkodunk, akkor már kisebb egyermek esetén is érdemes olcsóbb, de új és minőségi, egyetem közeli lakások között keresgélni.

Ha még kicsi a gyermek, akkor befektetői szemmel is érdemes körülnézni a piacon, tulajdonjog megszerzése után kiadásra is adhatjuk fejünket. Az új építésű projektek legtöbbje valami kedvezőt kínál, zöld környezetet, panorámát, de azt is figyelembe veszik, hogy közlekedési szempontból is kedvező legyen.

A fiatal, első lakást keresőknek fontos lehet, az otthonuk egyetemhez, munkahelyhez való közelsége, hiszen nem mindegy, hogy mennyi időbe telik és hány átszállással jár, amíg eljutunk az intézményig.

Mindezeket a tényezőket figyelembe véve választottunk ki új építésű lakásokat Budapest különböző kerületeiből.

Kezdjük a sokak által kedvelt XI. kerületben levő Elite Park lakóparkkal. A különleges kinézettel előrukkoló projekt változatos alapterületű lakásokat alakít ki, aminek belső terei a modern, piaci igényeknek is megfelelnek. A fejlesztés első ütemében kisebb alapterületű, fiatal pároknak, első lakást keresőknek és nagyobb baráti társaságok számára is kínálnak lakásokat. A BME, és az ELTE különböző karain tanuló diákoknak ez kedvező befektetés lehet.

XI. kerület új építésű lakások

Az egyre jobban fejlődő, szintet lépő  VIII. kerületben, a Tolnai Társasház beruházása fogott meg. A belvárosi nyüzsgés, a jó közlekedés és a környék adta lehetőségek mind olyan tényezők, amik a fiataloknak nagyon csábító. Könnyen megközelíthető több egyetemi kar is, szabadidőnkben pedig  meglátogathatjuk a közeli fitness termet, mozit, éttermeket, beülőhelyeket. Első lakást keresőknek másfél, 2 szobás és ennél nagyobb lakásokat kínálnak.

VIII. kerületi lakások

Ebben a kerületben maradva egy másik beruházás is kedvező lakhatási feltételeket nyújthat. A Homok Társasház beruházását magas technikai színvonal és igényes kialakítások jellemzik. Az igényeinknek megfelelően itt választhatunk kis garzonok és 100 nm feletti nagyméretű teraszos lakások között is. A központi elhelyezkedésének köszönhetően a város különböző részeivel az összeköttetés könnyedén lehetséges.

VIII. kerületi ingatlanok

A IV. kerületben a Metrodom Panoráma emelkedik ki különleges épületével a többi ingatlan között. A Szent István térhez kapcsolódva alkot egy új városrész-központot, ahol nem csak lakhatási feltételek adottak, hanem az üzletek, vendéglátóhelyek és irodák is igénybe vehetők. Mindemellett egy csodás dunai, városi kilátással és fás övezetekkel ajándékozza meg lakóit. A Károli Gáspár Egyetem jogi karát preferálóknak ez tökéletes lehet.

Metrodom panoráma

A Metrodomnak egy másik projektje, a IX, kerületi is megemlíthető a témában, hiszen a Vágóhíd, a Mester és a Máriássy utcák által határolt területen egy új, színes városnegyedet alkotnak majd. A City Home lakóparkban az eddig átadott 1122 lakást magába foglaló társasházak mellett üzletek, utcák, zöld parkokat és játszóteret alakítottak ki.

egyetem közeli lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ömlik az orosz gáz Európába, ki nem találná, ki az egyik fő vásárlója

Ömlik az orosz gáz Európába, ki nem találná, ki az egyik fő vásárlója

Rekordot döntött a Török Áramlat áprilisban.

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

© 2024 (v2.202102)