Így teremtsen meghitt hangulatot a hálószobában!

Néha szeretjük mélyebben beleásni magunkat a trendekbe és a különböző dizájn elemek után vágyva próbálunk inspirációt szerezni. A választék hatalmas, de az árak a csillagos égig szöknek. Mutatjuk a jópofa, néha csak filléres hálószoba-dizájn ötleteket.

Van amikor egy-egy ötlet láttán a mi fantáziánk is beindul, és egy egyedi darabbal gazdagodunk valamelyik garázsvásáron, vagy egy digitális használtpiacon. A hálószoba egy olyan hely, ahol az intim szférát megteremthetjük, kiélhetjük magunkat a kreativitás terén, és nagyon sok frappáns tárgyat elhelyezhetünk. Sokszor csak a nappalira fektetjük a hangsúlyt, de a hálószobának is más hangulatot adhatnak a dísztárgyak.

Valljuk be néha jól esik az ágyban enni és mindent bevinni amire szükségünk van. Erre általában egy ágyban evős tálcát használunk, de sokszor ez többfunkciós, ezért nem tudjuk, hogy erre laptopot helyezzünk el, vagy kaját. Erre segítségünkre lehet a képen látható ágy végén levő tolható kis asztalka. Ami abból a szempontból is hasznos lehet, hogy nem az ölünkbe tartsuk a laptopot, hanem egy kissé távolabb is elhelyezhetjük.

eladó lakások Budapest

Ha az éjjeli szekrényekért nem rajongunk, akkor egy ilyen raklapos kialakítást megpróbálhatunk elhelyezni. Lámpát, növényt és egyéb tárgyakat kényelmesen elhelyezhetünk!

hálószoba dizájn

Az ágy feletti mennyezetre vagy a falra különböző formájú, színű fényeket is rakhatunk, ezzel is feldobva az otthon töltött esti pillanatokat. Az is nagyon elterjedt, hogy a festői vénával, kreatív lelkű emberek valamit fessenek, rajzoljanak a falra, vagy egyszerűen csak valami érdekes színt vigyenek a világos falakkal kontrasztba állítva. A fényekkel másképp is játszhatunk, különlegesebb formákat választva.

eladó lakások Budapest

 

Trendnek számít a térképes dizájn is, amit általában képek, képeslapok szoktak körülvenni. Ebben a VII. kerületi lakásban a hálószobában levő ágy fölött ez az elrendezés csodásan mutat!

lakberendezés

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)